Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2018, 18:10
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Miley Cyrus prespievala známu vianočnú koledu vo feministickej verzii. Darčeky si vie kúpiť aj za vlastné peniaze

HUDBA MILEY CYRUS VIANOCE
Uložiť Uložené

Speváčka sa po čase znovu rozbieha.

Ak miluješ Vianoce a vianočné pesničky, zaručene poznáš skladbu Santa Baby. Nahrala ju Eartha Kitt ešte v roku 1953, čo znamená, že jej text už nutne nemusí reflektovať zmeny, ktoré sa odvtedy udiali v našej spoločnosti.

Našťastie, Miley Cyrus sa opäť vracia na scénu a po nedávnom vydaní skladby Nothing Breaks Like a Heart v spolupráci s Markom Ronsonom si tentoraz odskočila do televíznej šou Jimmyho Fallona.

Vo vianočne vyzdobenej obývačke sa pohodlne usadila a začala spievať Santa Baby, avšak text výrazne upravila. Zmenila ho na verziu s prvkami feminizmu a bojom za práva žien.

Od Santu nechce žiadne zbytočné darčeky, pretože si ich vie kúpiť sama za vlastné peniaze. Netreba jej ani nechutné fotky genitálií, nemá záujem o darované autá a radšej by chcela, aby ženy jednoducho zarábali toľko, čo aj muži.

Miley novým textom rozhodne zabodovala a opäť raz upozornila spoločnosť na dôležité témy, ktoré by nemali upadnúť do zabudnutia. Boj za ženské práva nie je vyhratý a Miley si to očividne uvedomuje.

Už sa tešíme, čo na nás vytiahne budúci rok, pretože momentálne speváčka vyzerá tak, že sa iba rozbieha po dlhšom oddychu.

Domov
Zdieľať
Diskusia