Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2018, 16:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit odhaľuje ďalšiu časť albumu. Na svoje si príde každá smutná žena

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Speezy totiž tvrdí, že žiariš.

Už zajtra oficiálne uzrie svetlo sveta tretí sólový album Majka Spirita. Fanúšikovia sa doteraz dočkali aj zopár ukážok, a tak môžeme s čistým svedomím konštatovať, že si na svoje prídu fanúšikovia Nového Človeka a bieleho Ypsilónu. 

Už na základe selekcie tém a produkcií je jasné, že Speezy mieri skôr do rádií a na svojich starších poslucháčov, čo dokazuje aj skutočnosť, že si na projekt Nie som tu náhodou nepozval žiadneho rapového hosťa. 

Ďalší dôkaz prichádza práve dnes, keďže člen H16 uverejňuje novinku s názvom Žiariš. Asi ťa neprekvapí, že nejde o inštalatérsku ódu pre žiarovky, ale ďalšiu skladbu venovanú nežnejšiemu pohlaviu. K tomu má blízko nielen ako muž, ale aj ako interpret, pretože na tretie sólo si zavolal hneď viacero áčkových speváčok. 

Dočkali sme sa aj jednoduchého videoklipu z dielne Chilly Production a produkciu tentokrát doplnil Paťo Špeciál. Pokojne nám daj v komentároch vedieť, ako sa ti novinka páči a čo očakávaš od Spiritovho albumu, ktorý vychádza už zajtra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia