Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2018, 15:41
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Deadpool sa vzdal nadávok a krvi. V decembri ho uvidíme v novej verzii filmu pre deti!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

PG-13 verzia dvojky Deadpoola s množstvom nových záberov má vonku prvý trailer.

Po prvotnom odhalení, obrázkoch a iných drobnostiach sa Fox konečne vytasil s prvým trailerom pre PG-13 verziu Deadpoola. Zrejme ju ešte nejako promovať budú, no nové zábery budú nepochybne miešať s tými pôvodnými.

Netušíme, koľko z dvojky vlastne v tejto verzii uvidíme, keďže niektoré kľúčové scény nielen pre príbeh obsahovali scény neprístupné pre deti. Tvorcovia ale sľúbili, že príbeh ovplyvnený nebude a pôjde skôr o rozšírenie všetkého, čo sme videli. Natáčanie pritom trvalo naozaj dlho.

Tento film bude deťom prístupný, a tak sme zvedaví, ako si s tým David Leitch a spol. poradili. Pre PG-13 verziu bolo údajne natočených aj veľa nových scén, z ktorých niektoré vidíme aj v traileri nižšie. Už teraz vieme, že sa môžeme tešiť aj na vtipy ohľadom Disney/Foxu, prípadne akvizície tohto veľkého štúdia. 

Scenáristi Paul Wernich a Rhett Reese prezradili, že sa scény natáčali už pred tromi mesiacmi. Reese a Wernick sa v rozhovore vyjadrili, že si po premiére dvojky sadli spoločne aj s Ryanom Reynoldsom a v súvislosti s Deadpoolom prišli na niekoľko nápadov.

Zašli teda do štúdia, kde dostali povolenie na ďalšie natáčanie. Podľa ich slov sa kamery znova zapli približne pred dvoma mesiacmi, pričom sa na pľace nachádzal celý tím. Okrem scenáristov a Ryana tak nechýbal ani režisér David Leitch či ďalší členovia štábu a hereckého obsadenia. Once Upon a Deadpool dorazí do amerických kín už 12. decembra (prosinec) 2018.

PS: Z každého predaného lístka do kina sa 1 dolár venuje nadácii Fudge Cancer (doteraz Fuck Cancer). 

Deadpool sa vzdal nadávok a krvi. V decembri ho uvidíme v novej verzii filmu pre deti!
Zdroj: Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia