Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2018, 15:13
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Chris Evans dokončil natáčanie Avengers 4. Ďakuje fanúšikom a kolegom a zdá sa, že sa ako Captain America navždy lúči s MCU

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Uroníte slzičku?

 Chris Evans je pôvodný Avengers. Dá sa povedať, že aj najlepší Avenger. Srdcom rozhodne áno, a preto nás mrzí, že s ním už pravdepodobne žiadne ďalšie filmy neuvidíme. Aspoň tak to najnovšie vyzerá. 

Posledné mesiace verejne hovorí o tom, že jeho zmluva v Marvel končí, že sa chce presunúť k iným filmom, režírovaniu a že je načase to ukončiť. Pred pár hodinami sa navyše rozlúčil s fanúšikmi aj kolegami z Marvel Studios na twitteri. Mal totiž za sebou posledný deň natáčania Avengers 4. 

Samozrejme, nemôžeme si byť 100 % istí tým, že Chris Evans skutočne v MCU končí. Možno jeho postava zomrie, možno nie, možno odíde naproti zapadajúcemu Slnku, možno nás len Chris naťahuje, aby sme si mysleli, že Cap zomrie. Možností je skutočne veľa a nemá zmysel predčasne o tom špekulovať.

Naším želaním by samozrejme bolo, aby s Downeym a Hemsworthom ešte pár rokov ostali, no to je na nich a rozhodnutí Kevina Feigiho s Marvelom. A ak aj Captain America skutočne odchádza, môžeme si byť istí tým, že to bude poriadna rozlúčka. 

Dočkať by sme sa jej mali v posledný aprílový týždeň budúceho roka, kedy Avengers 4 premiéruje vo viacerých krajinách všade po svete. Potrebné informácie o deji snímky a všetkom ostatnom nájdete v tomto vlákne.

Na záver si užite krátku montáž z MCU filmov, prípadne nám do komentárov pošlite inú, ak ju považujete za lepšiu. 

Anketa:
Ste zmierení s tým, že Chris Evans končí ako Captain America?
Áno, zaslúži si to
Nie, chcem s ním vidieť aspoň nejaké 2 filmy v MCU.
Áno, zaslúži si to
36 %
648 Hlasov
Nie, chcem s ním vidieť aspoň nejaké 2 filmy v MCU.
64 %
1165 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia