Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2018, 12:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda dissuje Teslu a Moma. Jeden má vraj duck face na obale albumu, ďalší je udavač

HUDBA MOMO TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Pouliční Ekonomická 3 je konečne vonku a my sme sa okrem iného dočkali aj odpovede pre Teslu z TKX.

Rok 2018 je veľmi bohatý na domáce aj zahraničné dissy, ktorých pribúda už vlastne každý deň. Len včera sme sa dočkali Molochovej odpovede Majkovi Spiritovi a dnes tu máme pokračovanie ďalšieho konfliktu. Ten sa zatiaľ odohrával len na instagramových stories a jeho hlavnými aktérmi sú Sergei Barracuda a Tesla z TKX.

Druhý menovaný už dávnejšie kritizoval ostravského člena AK, za to, že v skladbách o drogách zavádza, hrá sa na niečo, čím nie je a prezentuje život, aký v skutočnosti nežije.

Keďže má tvorba oboch zainteresovaných interpretov často podobné tematické zameranie, je pochopiteľné, že sa navzájom registrujú a majú aj isté výhrady, no Sergei B. do dnešného dňa na Teslove podnety nereagoval. 

Skutočnej odpovede sme sa dočkali až dnes, s vydaním očakávaného albumu Pouliční Ekonomická 3, konkrétne na skladbe Don Dada. Sergei si robí srandu z Teslovej cover fotky na albume a tvrdí, že má lepší produkt z prístavu.

Mrdals na Ibize a teď tady děláš chlapa/Převážel jsi zboží v břiše, ty jsi jenom kapsa/ Háziš duckface na kameru na coveru alba.

V refréne sa dozvedáme, že za Sergeiom stoja ľudia, ktorí sú pripravení ísť sedieť a samozrejme nechýba ani veľa ďalších poznámok, ktoré k poriadnemu streetovému diss tracku nemôžu chýbať.

Aby toho nebolo málo, na rovnakej skladbe sa ušlo aj Momovi, ktorý si stihol za posledných pár mesiacov vybudovať medzi československým rapermi povesť udavača vďaka nedávnému konfliktu na parkovisku. 

Zabalit to, poslat pryč a udělat to znova/Mrdat udavače, krysy, poslouchají Moma.

My budeme, samozrejme, zvedaví, či sa dočkáme aj odpovede od Teslu a Moma, ktorí by ešte v tomto prípade mohli rozvíriť vody. Ty nezabudni zahlasovať, komu veríš texty najviac a do komentárov pokojne napíš, čo od tohto sporu očakávaš.

Anketa:
Komu veríš texty viac?
Sergei Barracuda
Tesla TKX
Sergei Barracuda
33 %
1793 Hlasov
Tesla TKX
67 %
3603 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia