Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2018, 22:08
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Bill Murray nie je žiaden namyslený herec. V najnovšom dokumente to potvrdí opíjaním sa či spievaním karaoke s cudzincami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Film o tejto legende si rozhodne pozrieme.

Hollywoodska ikona Bill Murray, známy z filmov Groundhog Day (1993), Stratené v preklade (2003) či Život pod vodou (2004) má na rováši niekoľko desiatok či dokonca stoviek menších či väčších vandalizmov. 

Tie najznámejšie príbehy, kedy sa americký herec napríklad vkradol za barový pult a ľuďom začal nalievať tequilu alebo ukradol golfový vozík sme vám priniesli v tomto článku.

Horúcou novinkou je informácia, že príbehy o ikone Saturday Night Live a krotiteľovi duchov Billovi Murrayovi dostanú podobu dokumentárneho filmu. 

Projekt s názvom The Bill Murray Stories: Life Lessons Learned from a Mythical Man zastrešuje štúdio Gravitas Ventures a o réžiu sa stará Tommy Avallone. 

Novinka sa bude premietať pravdepodobne iba v amerických kinách, a to presne 26. októbra tohto roka.

Pôjde o doteraz nevídané zábery z Murrayovho súkromného života, pričom súčasťou by mali byť aj rôzne rozhovory. Či už s ľuďmi, s ktorými herec prežil neočakávané dobrodružstvá, alebo s jeho rodinou a známymi.

Režisér prezradil, že dokument je robený ako cesta jedného muža, pátrajúceho po dôvode týchto dobrodružstiev. Postupne bude nachádzať rôzne materiály a stretávať sa s blízkymi ľuďmi Billa Murrayho. 

Pred nedávnom bol uverejnený aj prvý trailer, a my sa už na dokument o žijúcej hollywoodskej legende tešíme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia