Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2018, 20:13
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

10 najzaujímavejších dámskych tenisiek, ktoré si aktuálne môžeš kúpiť

MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK NIKE
Uložiť Uložené

Čistobiele tenisky od Nike alebo farebné od adidas. Pozri sa na najkrajšie tenisky, aké aktuálne môžeš kúpiť.

Tenisky sú neodeliteľnou súčasťou každého šatníka. Sú snád vôbec tým najobľúbenejším kúskom mužov aj žien, starých aj mladých, pracujúcich aj detí... skrátka všetkých. Počas leta vyšlo z dielní športových gigantov ako Nike alebo adidas, ale aj luxusných značiek ako A.P.C. množstvo zaujímavých kúskov. Poď sa pozrieť na tie najlepšie, ktoré aktuálne môžeš kúpiť.

adidas Falcon

Nový model Falcon od adidas, ktorý čerpá inšpiráciu v archíve značky, predstavuje moderný dizajn a štýlové farebné prevedenia. Obľúbila si ich aj Kylie Jenner, ktorá niekoľko dní iné tenisky ani neobuje. Za cenu 100 € tak môžeš mať naozaj zaujímavú obuv, akú na ulici dvakrát nestretneš.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

A post shared by stefneyv (@stefneyv) on


Vans s platformou

Obľúbené tenisky Sk8-Hi alebo Old Skool od Vans nemusia byť také obyčajné, ako si môžeš myslieť. Vyskúšaj tie so zvýšenou platformou, ktoré okamžite oživia i ten najjednoduchší look. Výrazná podrážka je vďaka trendu chunky sneakers v kurze viac ako kedykoľvek predtým.

 

A post shared by • M • (@mariaccm_) on


Nike M2K Tekno

Nike M2K Tekno je jedna z najkrajších tenisiek, ktoré v tomto roku vyšli. Pred niekoľkými dňami sme sa dočkali niekoľkých nových prevedení. Za pozornosť stáli najmä tie farebné, ktoré sú, nanešťastie, vypredané, ale prekrásne sú tiež v čistobielom prevedení. Nájdeš ich za príjemných 100 €.

 

A post shared by Alberto / Бертик (@biertik) on

 

A post shared by Olivia Frost (@oliviabynature) on


Nike Air Force 1 „Jester“

Pri teniskách Jester ide o výrazný zásah do povrchového dizajnu ikonického modelu Air Force 1 od Nike. Už na prvý pohľad ťa nenechajú chladným, keďže ide snáď o najlepšiu tenisku z dielne Nike z tohto roku. Takéto dekonštruované érforcy môžu byť tvoje už za 110 €.

 

A post shared by SneakerBaas (@sneakerbaas) on


Puma Thunder Spectra Desert Pack

Nový model od Puma, ktorý sa okamžite stal jedným z najobľúbenejších, pretože disponuje štýlovým dizajnom chunky sneakers, ktoré sú najväčším trendom posledných niekoľko rokov. Najnovšie nám ich nemecká značka ponúkla v jemnej zelenej a béžovej farbe. Ich cena je 120 €.

 

A post shared by PUMA (@puma) on

 

A post shared by JD Sports Australia (@jdsportsau) on


adidas NMD R1 Neon Pack

Populárne tenisky NMD R1 od adidas vyšli pred pár dňami v zaujímavých farebných prevedeniach, pričom sú viac ako výrazné práve neńová žltá a fialová. Vybrať si môžeš buď čiernu alebo decentnú off white variantu, pričom cena oboch je nastavená na 140 €.

10 najzaujímavejších dámskych tenisiek, ktoré si aktuálne môžeš kúpiť
Zdroj: Caliroots

Fila Disruptor 2

Tenisky od Fila sa počas prebiehajúceho roka stali medzi mladými ženami vôbec najobľúbenejšími. Môže za to návrat ikonických športových značiek do módy, ale tiež ich unikátny dizajn chunky sneakers na zaujímavej platforme. Okrem toho, Fila Disruptor 2 môžeš kúpiť naozaj za rozumnú cenu, ktorej sa žiadna iná nevyrovná.

10 najzaujímavejších dámskych tenisiek, ktoré si aktuálne môžeš kúpiť
Zdroj: Urban Outfitters

Nike Air Max 97 Grape

Tenisky Air Max 97 „Grape“ a „Black Grape“ sú aktuálne asi najzaujímavejšie farebné tenisky. Veľmi obľúbená farebná kombinácia modrej a tyrkysovej, ktorou značka Nike vyzdobila už množstvo rôznych modelov skrátka funguje tak, ako má, a trúfame si povedať, že týmto sadla priam dokonale. Tvoje môžu byť za 180 €.

10 najzaujímavejších dámskych tenisiek, ktoré si aktuálne môžeš kúpiť
Zdroj: Allike Store
 

EVA rocks . @eva.hriesne.dobra @tomasthurzo @miroslavadanielova @katarinakmecova

A post shared by NA TY (@natykerny) on


adidas POD-S3.1

Netradičný model od adidas s rozdvojenou podrážkou zaujme už na prvý pohľad. Ľahká športová teniska sa pred časom objavila na pultoch obchodov v jemných ženských farbách, ktoré ťa počas leta a nadchádzajúcej jesene rozhodne nenechajú chladným. Ich cena je 120 €.

 

A post shared by JD Sports Australia (@jdsportsau) on


A.P.C. Running Sneakers

Francúzska značka A.P.C. je u nás známa najmä svojimi džínsovými produktmi, avšak vo svojich kolekciách sa jej dizajnéri rozhodne nelimitujú. Okrem najlepších jednoduchých kúskov, aké môžeš zohnať, ponúka najnovšie i decentné chunky sneakers, ktoré môžu byť tvoje za 235 €.

 

A post shared by FUKI (@fukikaga) on

 

A post shared by A.P.C. (@apc_paris) on

Dúfame, že ťa náš aktuálny výber inšpiroval, a našla si si svojho favorita. Dizajn a farebné kombinácie tenisiek a celkovej obuvi sa v posledných rokoch veľmi výrazne pozmenili, za čo môžu nesmierne rýchlo rozširujúce sa trendy. My ťa o tom budeme neustále informovať a prinášať ti to najzaujímavejšie naďalej.

Domov
Zdieľať
Diskusia