Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2018, 12:08
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Youtuber Logan Paul chce bojovať v UFC. Vyzval rovno Conora McGregora, s ktorým by si veľmi rád zmeral sily

ZAUJÍMAVOSTI LOGAN PAUL UFC YOUTUBE
Uložiť Uložené

Logan vraj celý život športuje, takže by mu UFC nerobilo žiadny problém.

Možno si spomínaš na škandál, ktorý sa na internete objavil začiatkom roka. Americký youtuber Logan Paul zašiel so svojimi kamarátmi do Japonska, kde sa šli pozrieť do samovražedného lesa.

V hustom poraste občas strážnici nájdu obesené telá, čo sa podarilo aj Loganovi a napriek citlivému prístupu ku situácii, v ktorej sa mŕtvy človek ocitol, začal telo okamžite natáčať a smiať sa.

Veľká kritika však postupom času odišla do zabudnutia a momentálne sa Logan pripravuje na boxerský súboj s internetovým kolegom.

Už 25. augusta sa Logan a KSI postavia do ringu, aby si zmerali svoje sily, pričom v krátkom interview pre bulvár TMZ sa Logan so svojím bratom rovno pustili do rozprávania o budúcej kariére v UFC. Zatiaľ čo KSI si zmeria sily s Loganom, jeho brat Jake Paul bude chcieť dať príučku Dejimu.

Logan sebavedomo vyhlasoval, že celý život trénoval a behával, takže s kondíciou ani bojovými športmi nemá žiadny problém. Vraj by sa nemal problém postaviť wrestlerovi CM Punkovi, ktorý však WWE vystriedal za UFC, a to je destinácia, kde by najradšej skončil aj Logan.

Odporúčané
UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? 12. apríla 2024, 14:30

Nešetril vyhláseniami, pretože by mu nerobil problém nielen CM Punk, ale chcel by si zmerať sily priamo s Conorom McGregorom. Súboj medzi youtubermi pritom vyzerá profesionálne, pretože všetci štyria cestujú po svete na tlačové konferencie a zrejme sa tešia z toho, ako si zo svojho zápasu namastia vrecká.

Domov
Zdieľať
Diskusia