Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2018 o 10:19
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Upútavka na intímny dokument o tragicky zosnulom Paulovi Walkerovi zobrazuje herca ako vždy usmiateho a prívetivého človeka

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dokument I Am Paul Walker sa predstavuje dojemným trailerom.

Jeho blízky priateľ a herecký kolega Tyrese Gibson, režisér Rob Cohen či Paulovi najbližší členovia rodiny. Tí všetci a mnohí iní mali pre populárneho Paula Walkera vždy otvorené miesto vo svojom srdci.

Prostredníctvom jednotlivých rozhovorov budú v dokumente odhaľovať citlivé spomienky spájajúce sa so zosnulým hercom a vyzdvihovať jeho povahové črty, ktoré diváci nemali možnosť skrz sledovanie filmov spoznať.

Okrem toho však I Am Paul Walker prinesie doposiaľ nevidené súkromné zábery z jeho detstva a mladosti, no taktiež pohľad na Paulovu oddanosť rodine, lásku k surfovaniu či automobilovým závodom a jeho humanitárne činy v rámci mimovládnych neziskových organizácií.


Za dokumentom stojí producent Derik Murray a režisér Adrian Buitenhuis (I Am Heath Ledger, I Am Sam Kinison). I Am Paul Walker sa dočká svojej premiéry na Paramount Network už 11. augusta (srpen) 2018.

Za rozlúčku s Heathom Ledgerom v dokumentárnej snímke I Am Heath Ledger sme boli tvorcom vďační, a tak veríme, že podobne kvalitným spôsobom sa im podarí natočiť aj život Paula Walkera. Patril zosnulý herec medzi vašich obľúbencov?

Domov
Zdieľať
Diskusia