Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. júla 2018, 12:29
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Krv, blato a depresia. Vikingovia v drsnom traileri lákajú na súboj brata proti bratovi a návrat starých známych

FILMY A SERIÁLY VIKINGS
Uložiť Uložené

Druhá polovica piatej série dorazí koncom novembra.

O Vikingoch sme vám dlhodobo nepriniesli žiadne informácie. S príchodom Comic-Conu v San Diegu, na ktorom sa objavili aj herci zo seriálu Vikings, k vám však prichádzame s novým trailerom k druhej polovici 5. série.

Zo záveru desiatej epizódy a predošlej adrenalínovej ukážky vieme, že s Lagerthou to nevyzerá príliš dobre. Nie je však vylúčené, že Ivar plánuje obetovať úplne cudziu ženu a tvorcovia nás chcú upútavkou iba vystrašiť.


Na druhej strane by jej obeta mala svoje opodstatnenie. Už štvrtá séria predpovedala, že Lagertha bude zabitá jedným z Ragnarových synov. Čo by aj vzhľadom na to, že Lagertha stojí za vraždou Ivarovej matky Aslaug, dávalo vcelku zmysel. Najnovšia upútavka sa k jej osudu však bližšie nevyjadruje.

5. séria sa podľa slov tvorcov bude točiť okolo Ivara. „Keď Ivar porazil svojich bratov a získal Kattegat, niektorí hrdinovia sa pri hľadaní útočiska uchýlili do Wessexu. Celá séria je o Ivarovom vzostupe," prezradil jeden z tvorcov Michael Hirst.

Samotný trailer pôsobí temne a nemôžeme mu uprieť aj silnú dávku osudovosti. Pravdaže, tieto veci na vás budú fungovať len v prípade, že Vikingov stále sledujete. Potom sa zrejme dočkáte všetkého, čo na seriáli milujete.

Odporúčané
Recenzia: Vikingovia – 1. polovica finálnej série Recenzia: Vikingovia – 1. polovica finálnej série 7. februára 2020, 11:29

Nové časti Vikingov pre nás History naplánovalo na 28. novembra (listopad) 2018. Okrem blížiacej sa 5. série série máme od tvorcov potvrdenú aj 6. sériu, ktorá sa opäť bude skladať z 20 častí, rozdelených na dve polovice.

Domov
Zdieľať
Diskusia