Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2018, 15:29
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Michael Peña máva vidiny o mimozemskej invázii. Vážne ich začne brať až vtedy, keď UFO dorazí na Zem a začne zabíjať miliardy ľudí

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Netflix ukáže divákom zábavného Peñu v úplne inej polohe.

Ťažko pracujúci otec (Michael Peña) je pravidelne zaťažovaný nepríjemnými nočnými morami. V nich naša Zem čelí neznámej hrozbe. Ide však len o zákernú hru s mysľou, alebo o predpoveď blízkej budúcnosti? Čas onedlho ukáže, že jeho sny neklamali.

Filmov o mimozemskej invázii sme zažili už síce veľa, no kvalitných žánroviek nie je nikdy dosť. Ak sa filmárom podarí vyhnúť zbytočným klišé a pridať viacero originálnych ingrediencií, mohlo by ísť o slušný zážitok.

Po premiére druhej časti Ant-Mana si síce budeme na seriózny výraz v tvári Michaelu Peñu zvykať len ťažko, ale určite mu dáme šancu.


V sci-fi snímke s názvom Extinction si okrem Peñu (Ant-Man and the Wasp) zahrá aj Lizzy Caplan (Masters of Sex), Mike Colter (Marvel’s Luke Cage) či Israel Broussard (Happy Death Day).

Réžia filmu pripadla na ramená Bena Younga (Hounds of Love) a scenár napísal Spenser Cohen (The Driver). Netflix svoju novinku predstaví divákom už koncom tohto mesiaca, a to konkrétne 27. júla (červenec) 2018. Tešíte sa?

Domov
Zdieľať
Diskusia