Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
4. júla 2018, 10:19
Čas čítania 0:00

Nemeckí policajti sa len pousmiali, keď ich v rýchlosti 310 km/h predbehli odvážlivci na BMW M5

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Na nemeckých diaľniciach by si stále našiel množstvo úsekov s neobmedzenou rýchlosťou.

Populárny nemecký kanál na portáli Youtube Cars on Autobahn pravidelne prináša zaujímavé štvorkolesové kúsky, ktoré zoberie na nemecké diaľnice. Veľká časť nemeckých diaľnic je aj v súčasnosti stále bez obmedzenia maximálnej povolenej rýchlosti, a tak najmä mimo obývaných oblastí môžu vodiči využiť potenciál svojho vozidla naplno.

Chlapci z Cars on Autobahn sa pomocou rýchlej jazdy už veľakrát dostali do povedomia širšej verejnosti a nedávne video to len potvrdilo. Nasadli do BMW M5 F90 a šli ho prevetrať na diaľnicu, pričom pri bláznivej jazde narazili aj na policajnú hliadku. Na diaľniciach tak často policajtov nevidieť, a tak boli chlapci mimoriadne nadšení z toho, že žijú v krajine, kde práve v rýchlosti 310 kilometrov za hodinu prešli okolo policajtov na diaľnici a tí sa museli len pousmiať namiesto toho, aby začali mužov prenasledovať.

Aj tak by ich zrejme nedobehli, pretože kým by policajti dosiahli potrebnú rýchlosť, BMW by už bolo o zopár kilometrov popredu. Pod videom sa síce objavilo aj zopár kritických komentárov, ale väčšina ľudí len ďakovala Nemcom za to, že dodnes na časti diaľnic limit nezaviedli.

Domov
Zdieľať
Diskusia