Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2018, 11:09
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Kanye West je v nezastaviteľnej forme, čo využíva aj Nas, ktorý mu zveril produkciu nového albumu

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Dve legendy aktuálne najpopulárnejšieho žánru spojili svoje sily a výsledok poteší azda všetkých fanúšikov poctivého rapu.

"Nas album is done, finally." Po dlhých šiestich rokoch čakania sa dočkávame jedenásteho sólového albumu od interpreta narodeného v Brooklyne. LP nesúce názov Nasir obsahuje sedem plnohodnotných skladieb, o ktorých produkciu sa postaral aktuálne v životnom tempe pracujúci Kanye West.

"The kids are our future."

 

A post shared by Nasir Jones (@nas) on

Jackson Hole v štáte Wyoming bolo v poslednom približne roku "domovom" takmer celého zoskupenia G.O.O.D. Music, keďže v horskom prostredí našiel Kanye inšpiráciu k tvorbe. Výsledky a zaslúžené plody práce začínajú prichádzať a svetlo sveta postupne uzreli projekty Daytona od Pusha T-ho, ye od Kanyeho Westa a KIDS SEE GHOSTS od Cuddera s Yeezym.

Dielo od žijúcej legendy rapového žánru je štvrtým v poradí, ktoré vychádza počas tohtoročného leta pod taktovkou manžela Kim Kardashian West a zároveň ho môžeme označiť aj za jeden z najlepších albumov vydaných tento rok.

Záznam z predstavenia albumu Nasir odohrávajúceho sa pod holým nebom v Queense od Mass Appael.

Nas si dal na menovanom projekte patrične záležať a vôbec nám neprekáža fakt, že pokračuje v trende krátkych albumov s menej než desiatimi zvukovými stopami. Nebudeme vás ale zbytočne naťahovať a radšej sa presunieme k samotnému dielu skrz streamovacie platformy.

Domov
Zdieľať
Diskusia