Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2018, 0:41
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kevin Spacey vo svojom poslednom filme učí mladíkov, ako zbohatnúť na podvodoch. Sex a rozprávkový život sa rýchlo zmení na strach o život

FILMY A SERIÁLY KEVIN SPACEY
Uložiť Uložené

Billionaire Boys Club prichádza so zaujímavým príbehom a kvalitným trailerom. Podarí sa však aj film?

Biografická dráma s prímesou thrilleru Billionaire Boys Club nám vyrozpráva neuveriteľný skutočný príbeh zasadený do Los Angeles 80. rokov. Sústrediť sa bude na skupinu mladých mužov na čele s Joeom Huntom (Ansel Elgort). Tí za pomoci podvodu na základe tzv. Ponziho schémy dokázali za krátky čas prísť k neuveriteľným peniazom. 

Ponziho schéma je druh podvodnej investorskej operácie, ktorá sľubuje investorom ohromne vysoké výnosy v krátkej dobe. Výnosy však nie sú vytvárané reálnymi finančnými operáciami, ale vyplácajú sa z vkladov neskorších investorov.

 

Krásny svet luxusu a pozlátka však nemôže trvať večne. Do celej veci sa začne montovať FBI a táto hra bude mať pre mnohých doslova vražedné následky.

Snímku natočil James Cox (Wonderland) a okrem Elgorta v hlavných úlohách uvidíme aj Suki Waterhouse, Tarona Egertona, Emmu Roberts, Caryho Elwesa, Rosannu Arquette a... Kevina Spaceyho! Presne tak, ešte predtým, než slávneho herca dobehla jeho nepekná minulosť, tak pracoval na dvoch projektoch.

Jedným z nich bola dráma Gore, ktorú však Netflix stopol a druhým práve Billionaire Boys Club. James Cox sa rozhodol neísť cestou Ridleyho Scotta a Kevina Spaceyho vo filme ponechal, takže Christopher Plummer nemusel ťahať dvojitú šichtu.

Odporúčané
Kevin Spacey sa môže radovať. Stiahli voči nemu žalobu za sexuálne obťažovanie 18-ročného chlapca Kevin Spacey sa môže radovať. Stiahli voči nemu žalobu za sexuálne obťažovanie 18-ročného chlapca 18. júla 2019, 14:17

Ak sa zameriame čisto na trailer a potenciálnu pôsobivosť príbehu, tak sa zdá, že by sme mohli dostať slušný mix medzi Vlkom z Wall Street a The Wizard of Lies.

Snáď si ale film pôjde hlavne vlastnou cestou a nedočkáme sa len obyčajnej vykrádačky. Trailer má svižné tempo a pred kamerou bude plno kvalitných hercov, takže budeme dúfať, že sa obavy nenaplnia.

Samotný James Cox síce za sebou nemá nejaké výrazné diela, ale možno práve týmto filmom zaboduje. Americká premiéra je stanovená na 3. augusta (srpen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia