Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2018 o 19:17
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ani zlomené ruky nezabránili Jeremymu Rennerovi od dokončenia komédie Taguj. Mohlo byť zranenie dôvodom jeho absencie v Infinity War?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zlomiť si nejakú tú kosť pri natáčaní akčného filmu nie je nič prekvapivé. Pri komédii však ide o celkom raritnú výnimku.

V Infinity War sme sa Hawkeya nedočkali, no vo štvrtej časti Avengers s hercom Jeremym Rennerom už rátame. Počas natáčania komédie Tag sa mu na jeseň minulého roku podarilo zlomiť obidve ruky.

Niečo podobného možno pri komédii označiť za nešťastnú náhodu, no ak sa pozrieme na obsah prichádzajúcej novinky, všetko dáva väčší zmysel.

Komédia Tag rozpráva o partii súťaživých kamarátov, ktorí si každoročne zahrajú mesiac trvajúca naháňačku s celkom drsnými pravidlami. Vaši súperi vás môžu prekvapiť počas pohrebu otca, pôrodu ženy a podobne.

Viac-menej nerátajte so žiadnymi morálnymi zásadami. Postava Jeremyho Rennera však naháňačku doposiaľ ani raz neprehrala.

K nehode sa vyjadril jeho kolega Jon Hamm. Podľa hercových slov sa táto nešťastná udalosť stala už behom 3. natáčacieho dňa, čo celému štábu privodilo poriadne vrásky. Renner však nezaháľal a miesto zdĺhavého procesu uzdravovania si nasadil na ruky zelené odliatky, pomocou ktorých sa v post-produkcii mohlo dať všetko do poriadku.

Napriek pokročilej technike znie podobná vec ako mierna šialenosť, ale veríme, že počítačová úprava jeho dolámaných rúk nebude pri sledovaní filmu viditeľná. Čo sa Avengers 4 týka, fotografie z natáčania nám jasne ukazujú, že Rennerove ruky už prešli procesom hojenia, a preto sa akejkoľvek CGI úpravy obávať nemusíme.

Stála Rennerova nehoda za absenciou v hite Infinity War? Pracovať so zelenými odliatkami na rukách je pri natáčaní komédie určite ľahšie než pri natáčaní bojových scén.

V prípade dodatočnej CGI úpravy by navyše rozdiely mohli byť viac než badateľné. Možno však filmári s Hawkeym do IW skrátka nerátali. Pravda teda naďalej zostáva zahalená.

Domov
Zdieľať
Diskusia