Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2018, 16:55
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Kylie Jenner v rozhovore s Kim Kardashian vysvetľovala, akým spôsobom vzniklo meno jej dcéry Stormi

KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Kylie sa rozhodla v rozhovore s nevlastnou sestrou oboznámiť ľudí o tom, čo všetko stálo za vznikom mena Stormi.

Je na svete len tri mesiace, no svetoznáma bola už dávno predtým, ako sa vôbec narodila. Reč je o Stormi Webster, dcére Kylie Jenner a rapera Travisa Scotta. V momente, kedy sa začali šíriť prvé správy o tehotenstve najmladšej Jennerky, internet v podstate explodoval s konšpiračnými teóriami a špekuláciami o tom, či to všetko nie je len tzv. publicity stunt, ergo reklamný trik. No keď po dlhom zatajovaní Kylie skutočne porodila, Stormi bola predmetom diskusií miliónov ľudí po celom svete.

Avšak pomenovanie Stormi bolo veľkým prekvapením pre širokú verejnosť. Mnoho ľudí očakávalo meno začínajúce na "K", vzhľadom k tomu, že všetky Jennerky a Kardashianky majú už akúsi ochrannú známku mien začínajúcich na toto písmeno.

Takisto si niektorí mysleli, že sa bude dcéra Kylie volať Posie K, čo je názov jedného rúžu na pery z jej kolekcie. Názov je aj skratkou pre Mariposa - po španielsky motýľ. K motýľom má blízko aj sám Travis, či už prostredníctvom jeho tetovaní, no taktiež jedna z jeho najznámejších piesní sa volá Butterfly Effect. Avšak keď rodičia malej Stormi odhalili jej skutočné meno, fanúšikovia nevedeli, čo si majú myslieť.

Kylie sa v rozhovore so sestrou Kim Kardashian konečne rozhodla verejnosti vysvetliť, ako prišla na meno svojej dcéry. Asi by si očakával, že sa nad tým dlho a rafinovane premýšľalo. No, bohužiaľ, budeme ťa musieť sklamať.

Odporúčané
Prečo svet pobláznila športová značka Alo Yoga? Nosí ju Kylie Jenner aj Hailey Bieber, ceny sú prekvapivo nízke Prečo svet pobláznila športová značka Alo Yoga? Nosí ju Kylie Jenner aj Hailey Bieber, ceny sú prekvapivo nízke 15. februára 2024, 9:30

"Naozaj si neviem spomenúť, kto ako prvý prišiel s pomenovaním Storm, ktoré predstavuje búrku. Travis tvrdí, že to bol on, no ja mám pocit, že som s tým ako prvá prišla práve ja. Nejako sa meno uchytilo, a tak sme ho nechali. No po čase sa mi moc nepáčilo iba Storm - nemala som pocit, že by to malo byť jej meno. A tak sme k tomu pridali i a vzniklo z toho Stormi. To sa akosi ujalo." vysvetľuje Kylie.

"Úprimne si myslím, že by sa určite našlo veľa iných mien, ktoré by sa mi rozhodne páčili viac, ale mám pocit, že Stormi si vybrala svoje vlastné meno sama, akoby jej od začiatku patrilo." dodala 20-ročná Jennerka.

Domov
Zdieľať
Diskusia