Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2018, 13:05
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Infinity War stačilo pár dní na to, aby prekonalo niekoľkomesačné tržby Justice League. Ktorý hrdina z Thor: Ragnarok prežil Thanosov hnev?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem krátkej informácie zo sveta tržieb pre vás máme aj vyjadrenie spolurežiséra menom Joe Russo. Ten potvrdil osud jednej z postáv.

V texte sa nachádzajú spoilery!

Štúdio Disney a šéf Marvel Studios nemôžu byť v týchto chvíľach spokojnejší. Ako už mnohí z vás veľmi dobre vedia, komiksovka Avengers: Infinity War dokázala za prvý víkend v kinách zbúrať hneď niekoľko kasových rekordov a pripísala si aj najväčší otvárací víkend v histórii.

Snímka má v čase písania tohto článku na svojom konte už viac než 725 miliónov dolárov, vďaka čomu stihla prekonať dokonca aj tímovku Justice League, ktorej celosvetové tržby v kinách nepresiahli hranicu 700 miliónov. A to Avengers: Infinity War ešte stále nevideli diváci v Číne.

Je teda isté, že hrdinovia zo sveta MCU budú poriadne zarábať ešte nejakú dobu. Vráťme sa ale na moment ešte k samotnému filmu. Aj napriek nabitému hereckému obsadeniu si totiž diváci mohli všimnúť, že pre zopár postáv jednoducho neostal na plátne priestor.

Infinity War stačilo pár dní na to, aby prekonalo niekoľkomesačné tržby Justice League. Ktorý hrdina z Thor: Ragnarok prežil Thanosov hnev?
Zdroj: Disney/Marvel Studios

Jednou takou je dozaista aj Valkyrie (Tessa Thompson), s ktorou sme sa naposledy videli na konci tretieho Thora, keď spoločne s ostatnými preživšími opúšťala Asgard v únikovej lodi. No keďže Avengers: Infinity War začína po masakre na palube tohto plavidla, fanúšikovia sa právom o Valkyrie obávali.

Spolurežisér Joe Russo nás však nedávno uistil, že postava prežila. Neposkytol síce žiadne detaily, no prezradil, že asgardská loď mala únikové moduly. Je možné, že Valkyrie unikla spolu s časťou pasažierov, zatiaľ čo prebiehal súboj s Thanosom. Čo sa týka Korga, o jeho osude sa Joe Russo odmietol vyjadriť.

V závere venujeme ešte niekoľko málo riadkov Hulkovi, ktorého si priaznivci tentokrát veľmi neužili. Aj napriek tomu, že sa v plnej sile objavil hneď v úvodných minútach snímky, neskôr sa už iba ukrýval vo vnútri Brucea Bannera (Mark Ruffalo). Hulk odmietal vyjsť na povrch, takže Banner musel byť ukrytý v Hulkbusterovi.

Infinity War stačilo pár dní na to, aby prekonalo niekoľkomesačné tržby Justice League. Ktorý hrdina z Thor: Ragnarok prežil Thanosov hnev?
Zdroj: Disney/Marvel Studios

Určite sme však neboli jediní, ktorí dúfali, že sa v záverečnej bitke Hulk naštve a svojou premenou na zelené monštrum doslova roztrhne Hulkbustera zvnútra. Žiaľ, nič také sa nekonalo. Drobnú náplasť ale prináša aspoň hračka s názvom Hulk Out Hulkbuster, na ktorú sa môžete bližšie pozrieť v galérii nižšie.

Na strane druhej, komiksovka Avengers: Infinity War ponúkla množstvo úžasných a veľkolepých momentov, takže nesplnenie jednej fanúšikovskej túžby rozhodne nie je tragédia. Snáď to Hulk poriadne roztočí aspoň v Avengers 4.

Čo si myslíte vy? Koľko by Avengers: Infinity War mohlo v kinách nakoniec zarobiť? A ako sa na film pozeráte s odstupom času? Určite sa s nami podeľte o vaše názory v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia