Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2018, 11:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Logic má na albume Sbohem Roxano Čistychova, Zaya aj všetkých kolegov z Milion Plus

HUDBA ČIS T ZAYO
Uložiť Uložené

Vydanie ďalšieho Logicovho albumu sa nezadržateľne blíži, a tak je čas na zverejnenie zoznamu skladieb aj s hosťami.

30.4. vydá Yzomandias štvrtý oficiálny album, ktorým bude chcieť určite nadviazať na úspech z toho predošlého a tiež následných vydaných singlov a spoluprác. Na základe zverejnených skladieb WWW, KokaleroNevzlátejte predpokladáme, že posun bude badateľný aj na zvyšných skladbách a vlastne sa veľmi radi necháme prekvapiť.

Logic teraz zverejňuje aj oficiálny tracklist, na ktorom máme možnosť vidieť mená producentov a tiež hostí. Okrem všetkých členov z Milion Plus nechýba Viktor Sheen či Zayo a suverénne najväčším prekvapením je Čistychov, teda po novom Čis T. Spojenie reprezentantov starej a novej školy by zároveň mohlo niektorým ortodoxným fanúšikom otvoriť oči.

Album Sbohem Roxano bude vo finále obsahovať 14 skladieb a kombinácia interpretov aj iných umelcov podieľajúcich sa na výsledku napovedá, že sa máme na čo tešiť. Jakub pravdepodobne ešte do oficiálneho releasu vydá nejakú tú ukážku a ty nám do komentárov napíš, ktorú skladbu by si si chcel vypočuť ako prvú. 

Logic má na albume Sbohem Roxano Čistychova, Zaya aj všetkých kolegov z Milion Plus
Domov
Zdieľať
Diskusia