Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2018 o 17:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ženské telo privádza do dokonalosti. Aj keď ho už ťažko skrášliť, ruskej umelkyni sa to pomocou henny darí na výbornú

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Skrášľovanie ženského tela posúva na novú úroveň.

Pri pohľade na ženské telo a jeho dokonalé krivky by si väčšina z nás zrejme povedala, že už niet spôsobu, ako ho skrášliť. Ruská umelkyňa Mary Ginkas sa však na ľudské telo pozerá z rozdielnej perspektívy. Namiesto obmedzovania využíva svoju kreativitu na to, aby na ženách zvýraznila jemnosť, nežnosť a nekonečnú krásu, na čo používa trochu kontroverznú techniku.

Pohľad ľudí na hennu sa v posledných rokoch nijak výrazne nemenil a Mary to využila vo svoj prospech. Hennu aplikuje na ženské telá najrôznejšími spôsobmi a jej mozaiky vyrážajú dych. Nezáleží na tom, či ju umiestňuje na stehná, chrbát alebo podbruško, ženské telo očividne dokáže byť skompletizované pomocou jemných obrazcov. Mary sa nebojí ani experimentovať a je schopná splniť svojim zákazníčkam prakticky akúkoľvek požiadavku.

Nehanbí sa ani za označenie erotická umelkyňa, pretože si na ňom vybudovala celú kariéru, avšak neodmietne ani mozaiky na rukách či prstoch. Určite zájdi na jej Instagram, kde sa môžeš pokochať oveľa väčším množstvom výtvorov.

Domov
Zdieľať
Diskusia