Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
20. marca 2018, 19:48
Čas čítania 0:00

Trápnejšiu reklamu Česko-Slovensko už dlho nevidelo. No Name aj Kristína spojili sily, aby ti odporučili Dermacol pre mužov

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Najnovšia reklama od značky Dermacol prekonala všetko, čo sme tu doteraz mali.

Značka Dermacol sa väčšine z nás spája s kozmetikou, ale najmä prípravkami pre ženy. Dermacol to však chce zmeniť, a tak na trh uvádza nové produkty, ktoré sa sústredia iba na mužov, čo sa rozhodla osláviť aj novou veľkolepou reklamou. Jedinými problémami reklamy sú celý jej koncept a vystupujúce osobnosti.

V hlavných úlohách sa predstavili Igor Timko z kapely No Name, speváčka Kristína a David Gránský, aby celému Československu priblížili, čo si Dermacol pre svojich zákazníkov pripravil. Na scéne nemôžu chýbať okrem našich troch hlavných protagonistov ani tanečníčky a tanečníci, pričom samotná pieseň sprevádzajúca reklamu znie veľmi zaujímavo.

Detailnejšie hodnotenie reklamy už radšej necháme na teba, ale my vážne rozmýšľame nad tým, či bolo cieľom Dermacolu natočiť čo najhoršiu reklamu, nech na ňu môžu ľudia nadávať a ona sa vďaka tomu bude oveľa rýchlejšie šíriť. Produkty predsa nemusia byť zlé, len to prevedenie.

Domov
Zdieľať
Diskusia