Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2018 o 20:34
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Sylvester Stallone robí v 71 rokoch zhyby so 45 kilogramovou činkou. Za kondíciu legendárneho herca by sa nemuseli hanbiť ani mladí muži

ZAUJÍMAVOSTI SYLVESTER STALLONE
Uložiť Uložené

V najbližších rokoch by sme ho ešte mali vidieť vo viacerých filmoch.

Sylvester Stallone sa už navždy zapísal do sŕdc všetkých milovníkov filmov ako Rambo či Rocky. Ani v pokročilom veku však nezaháľa a neustále pracuje na svojej forme. Na Instagrame pravidelne pridáva fotografie a videá z posilňovne, kde dvíha činky a snaží sa zlepšovať svoju kondíciu, avšak najnovšie video ho zachytáva v momentoch, ktoré by mu mohli závidieť aj dnešní dvadsiatnici.

Už 71-ročný herec si na svoje telo pripevnil 45-kilogramovú činku a začal robiť zhyby. Nešlo to najjednoduchšie, ale Sylvester to zvládol a keby si otvoril komentáre pod príspevkom na svojom profile, zrejme by obdiv a chválu od fanúšikov čítal až do zajtra. Legendárny herec pritom ani dnes neprestáva aktívne pôsobiť na strieborných plátnach a v najbližších rokoch by sa mal objaviť vo viacerých filmoch.

Stallone pracuje aj na pokračovaní filmu Creed a druhý diel dostane aj film Escape Plan, takže herec očividne má dostatok dôvodov na to, aby svoje voľné chvíle trávil práve v posilňovni. Je až neuveriteľné sledovať, čo dokáže ľudské telo, ak dostáva potrebnú starostlivosť. My si ani netrúfame povedať, či budeme vo veku 71 rokov schopní čo i len zodvihnúť činku, nieto s ňou ešte aj robiť zhyby.

 

Another easy workout! You’re only as old as you and your joints feel!LOL

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone),

Domov
Zdieľať
Diskusia