Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2018, 8:53
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Frank Underwood je mŕtvy, nech žije nová prezidentka Claire Underwood. Navnaďte sa prvými zábermi na finálnu sériu House of Cards

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kevin Spacey si to pokašľal, a tak skončí House of Cards inak, než ako tvorcovia plánovali.

Finálna séria House of Cards je tu, aj keď teaser hovorí, že ešte len začíname. Trošku nešťastné, ale budiš. Spaceyho v pozícii lídra nahradí Robin Wright a jej Claire, ktorá sa na konci minulej série veru nezachovala pekne. Frank sa vyhrážal, že ju za to zabije, no zdá sa, že zabije ona jeho.

Aj tak môže Netflix odôvodniť jeho absenciu v celej sérii. Kiež by ale aspoň s tou úžasnou postavou rozlúčili dôstojne, nech už si so Spaceym naložia, ako len chcú. Frank Underwood bol len jeden a House of Cards bez neho si v pozitívnom svetle už asi nedokážeme predstaviť. 

Snáď to ale tvorcom vydá a s jedným z najlepších seriálov súčasnosti, ktorému nesmierne škodili hlavne výkyvy v kvalite, sa rozlúčime so slastným pocitom na jazyku. 6. séria bude na Netflixe dostupná niekedy na jeseň. Ide o meškanie, s akým sa dalo počítať. Veľká škoda, že sa HoC nezačalo o rok skôr. 

Anketa:
Budete sledovať finálnu sériu aj bez Spaceyho a jeho Franka?
Áno
Skôr nie
Áno
45 %
99 Hlasov
Skôr nie
55 %
120 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia