Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2018, 23:12
Čas čítania 0:00
Marek R.

Býčí penis či jazyk kravy. Gordon Ramsay a James Corden si to proti sebe rozdali v neľútostnom súboji

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Hra s názvom Spill Your Guts or Fill Your Guts má veľmi jednoduché pravidlá, no hrať by ste ju zrejme nechceli. Svoje o tom vie už napríklad aj samotný Gordon Ramsay.

Meno James Corden netreba ani u nás bližšie predstavovať. V Spojených štátoch má svoju vlastnú šou, kde spovedá mnoho zaujímavých hostí a známy je aj u nás, a to hlavne vďaka jeho Carpool Karaoke.

Jeho šou však nie je len o bežnom spovedaní hviezdnych hostí, súčasťou sú aj mnohé zábavné a bizarné disciplíny či vtipné skeče a jednou z najpopulárnejších zábavok je tá s názvom Spill Your Guts or Fill Your Guts. Hra má veľmi jednoduché pravidlá, no hrať by ste ju zrejme nechceli. A o to je to zaujímavejšie, že hrať ju musia práve ľudia, ktorých obľubujeme.

James Corden a jeho hosť si sadnú oproti sebe ku spoločnému stolu, ktorý je preplnený tými najdivnejšími jedlami, aké si len dokážete predstaviť. A je len na vás, či si vyberiete možnosť odpovedať na veľmi citlivú otázku alebo musíte zjesť jedno z nechutných jedál, ktoré vám vyberie váš protivník. 

V najnovšej časti tejto hry sa predstavil práve najznámejší šéfkuchár na svete, Gordon Ramsay a o zábavu tak bolo postarané. Veď uvidíte sami, čo všetko do seba dvojica dala a neskôr aj oľutovala.

Domov
Zdieľať
Diskusia