Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2018, 14:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Spots #13: Opustená lanovka v Tatranskej Lomnici uchvátila stovky návštevníkov (Video)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Stará stanica lanovky v Tatranskej Lomnici hostila trináste Spots, ktoré svoj hľadáčik tentokrát otočilo na snowboardingovú a free ski komunitu.

Unikátny projekt Spots nám už niekoľko rokov prináša umenie na mnohé netradičné miesta, pričom sa zakaždým tešil veľkej obľube zo strany návštevníkov. Máme za sebou viac než desiatku rôznych viac aj menej bizarných zastávok v Bratislave a jej okolí, avšak konečne nastal čas presunúť sa inam. Trináste pokračovanie Spots zakotvilo na starej dolnej stanici lanovky v Tatranskej Lomnici.

Svoj hľadáčik tentokrát organizátori otočili na snowboardingovú a free ski komunitu, ktorá má na Slovensku silné zastúpenie. Stretli sa domáci aj hosťujúci, profesionálni aj amatérski jazdci a samozrejme sme nemohli chýbať ani my s kamerou a moderátorkou Barborkou

Poctivo sme návštevníkov vyspovedali a ty máš teraz možnosť aspoň prostredníctvom videa nasať atmosféru. Aspoň si nabudúce lepšie premyslíš, či sa podobnej akcie zúčastníš. Počas celého večera sa o zábavu staral ľadovo namrazený Jägermeister a náš kameraman Badko. 

Domov
Zdieľať
Diskusia