Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2018, 20:13
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Deadpool je inšpiráciou pre deti bojujúce s rakovinou. Ryan Reynolds s filmovým štábom privítali dvojicu dobročinných nadácií

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Deadpoolovi sa síce na filmovom plátne podarilo rakovinu poraziť, no tieto deti s ťažkými zdravotnými problémami si musia svoj veľký zápas vybojovať v realite.

Pre filmových fanúšikov niet dojemnejšieho pohľadu, než keď ich obľúbené hviezdy nechajú natáčanie bokom, a plnohodnotne sa venujú dobročinným akciám

Hercov to nestojí nič, no druhým svojimi slovami, alebo čo len prítomnosťou môžu dodať obrovskú motiváciu. Najmä ak ide o deti, ktoré v superhrdinoch mnohokrát vidia svoj vzor (i keď v prípade najmenších ratolestí dúfame, že si od Deadpoola nevezmú to najhoršie). 

Dvojica dobročinných nadácií Make-A-Wish America a Children’s Wish Foundation of Canada pred nedávnom navštívila natáčacie priestory nového Deadpoola. Ich chránenci sa preto mohli stretnúť s veľkými hereckými menami, ktoré im azda aspoň na krátku chvíľu vyčarili úsmev na tvári (my by sme sa usmievali asi aj doteraz). 

Domov
Zdieľať
Diskusia