Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2018, 0:54
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Viky Varga: Modelka "Made in Hungary" s dokonalými mierami a neodolateľným úsmevom

REFRESHER MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Taliansky zakončovateľ pôsobiaci v ďalekej Číne má po svojom boku štíhlu plavovlásku, ktorá vás zaujme nielen krásou, ale taktiež módnym vkusom.

Každý, kto sa aspoň trochu vyzná, tak vie, že najkrajšie ženy na svete máme u nás doma na Slovensku, ale hrdo nám môže konkurovať taktiež Maďarsko. Krajina s nami susediaca z južnej strany vyslala do sveta už viacero úspešných modeliek, spomedzi ktorých spomenieme azda tú najznámejšiu. Na mysli samozrejme máme Barbaru Palvin, avšak dnes si predstavíme ďalšiu krásku so sexepílom na rozdávanie menom Viktoria Varga.

Štíhla plavovláska s neodolateľným úsmevom a dokonalou figúrou sa pohybuje vo svete modelingu už dlhší čas a za sebou má napríklad aj fotenia pre rôzne menej či viac známe značky. Internet a médiá si ju ale do veľkej miery zamilovali až po prevalení jej vzťahu s talianskym futbalistom Grazianom Pellèm, aktuálne hrajúcim v ďalekej Číne.

Viky avšak nie je len atraktívna, ale taktiež sa môže pýšiť vycibreným módnym vkusom, o čom by vás mali presvedčiť nasledujúce riadky s množstvom fotografií. Nebudeme vás už ale zbytočne naťahovať ďalšími slovami a radšej sa presunieme k tomu podstatnému.


Elegantné a zároveň stále ženské? Obtiahnuté čierne šaty mierne nad kolená v spojení so vzorovanou bundou značky Dsquared2 a topánkami od Dolce & Gabbana vyzerajú na maďarskej kráske viac ako skvele.

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

V hlavnej úlohe opäť krátke čierne šaty doplnené o srdiečkové pančušky Calzedonia, ktorých predajne sú situované aj v našich končinách. Milé slečny a dámy, obdobnou kombináciou svojích partnerov určite potešíte a zároveň to príliš nezaťaží ani vaše bankové konto.

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

Podprsenkové topy si síce nemôže dovoliť úplne každá žena, ale Viktoria rozhodne áno a s radosťou ich tak nosí pri každej príležitosti, ku ktorej sú adekvátne.  Prvý v červenom odtieni je od značky Intimissimi, ktorej prevádzky taktiež nájdete na našom území.

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

Kombinácia denimu a bielej farby je skratka nesmrteľná a ľahko dostupná. Bez zbytočného vymýšľania vytvoríte jednoduchý outfit, ktorý dokáže zaujať aj náročnejších fanúšikov módneho priemyslu.

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

Pri denime ešte chvíľku pobudneme, keďže Viky často nosieva aj spodný diel z obľúbeného materiálu. Mnohí by ste zrejme očakávali krátke nohavice, avšak usmievavá modelka uprednostňuje sukne, ktoré sú podstatne menej využívané a menej opozerané.

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

V prípade ochladenia alebo návštevy chladnejších destinácií Viky ihneď vyťahuje roláky a tento výber chválime. Sme totiž zástancami názoru, že minimálne 2 či 3 by mal mať vo svojom šatníku každý. Súhlasíte s nami? 

Mladá plavovláska má avšak už na prvý pohľad v obľube skôr teplo a letné mesiace, kedy si môže na plavky, respektíve spodné prádlo obliecť len ľahké šaty, ktoré nechávajú vyniknúť jej štíhlu figúru a snedú pokožku. Grazianovi musí závidieť nejeden muž... 

Džínsy s vysokým pásom ženy buď milujú, alebo naopak nenávidia a ako budete môcť vidieť, tak kráska pochádzajúca z krajiny našich južných susedov patrí rozhodne do prvej skupiny. 

Vysoké čižmy nad kolená sú povinnou výbavou každého dámskeho topánkovníka posledné 2 sezóny a rozhodne ich kúpou neurobíte krok vedľa ani v priebehu aktuálneho roka. Kúpite ich napríklad v Zare či Mangu.

Nohy, aké by chcela mať zrejme každá žena, alebo nie? 

Na záver už tradične pripájame ešte 10 náhodne vybraných záberov, ktoré potešia najmä pánsku časť našich čitateľov. 

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Anketa:
Platí podľa vás fráza, že na krásnej žene vyzerá dobre jednoducho všetko?
Áno
Nie
Áno
82 %
393 Hlasov
Nie
18 %
86 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia