Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2018, 22:47
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Organizovaný podvod striehne všade. Matej Zrebný a Lukáš Frlajs predstavujú návod na zarobenie tisícok eur

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE PENIAZE PODVOD
Uložiť Uložené

Automobilové podvody už oklamali tisícky ľudí.

Matej Zrebný, Lukáš Frlajs a ich tím sa po poslednom videu vracajú neobvykle skoro. Tentoraz si robia srandu zo všemožných podvodov v automobilovom priemysle, pričom zároveň i poukazujú na dobrú vec. Zúfalého Mateja, ktorý bohužiaľ nemá auto, si počkali už starí známi z firmy OJB. Tí preňho majú jedinečnú ponuku, zachované Audi len za pár tisíc eur, no ako zistíš, nie všetko nakoniec pôjde podľa plánu.

Celé video dômyselným, no i úsmevným spôsobom prináša pozornosť na skutočný problém. Už tisíce ľudí bolo oklamaných vinou automobilových podvodníkov, no nejde len o stáčanie kilometrov. Povrchové opravy hlbokých problémov málokedy vyriešia celý problém, no kupec by musel investovať ďalšie financie, aby podvod odhalil. V takýchto prípadoch ich však zvyčajne nemá mnoho, preto sa obracia na neoriginálnych predajcov alebo servisy, no v skutočnosti o svoje peniaze akurát tak príde.

Domov
Zdieľať
Diskusia