Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2018, 20:27
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Predpokladaný seriálový hit Altered Carbon ponúkne krvavú akciu a tvrdé bojové scény

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nasledujúca ukážka nás opäť utvrdzuje v tom, že Altered Carbon bude jednoducho výnimočným.

Milovníci science-fiction, drsnej akcie a prepracovaných príbehov, spozornite! Niet pochýb o tom, že Altered Carbon z dielne Netflixu patrí medzi najočakávanejšie seriálové pecky roku 2018 a svojimi mimoriadne lákavými upútavkami si už neraz získal našu veľkú pozornosť. Zdá sa, že v tejto tradícii pokračuje aj dnešným dňom, kedy do vypustenia celej prvej série zostáva necelý týždeň.

Altered Carbon divákov príbehovo zavedie do ďalekej budúcnosti, v ktorej smrť nemusí znamenať nezvratný koniec. Reinkarnáciu vedomia do cudzieho tela na vlastnú kožu zažije aj jeden z elitných vojakov niekdajšieho "odboja".


Predpokladaný seriálový hit Altered Carbon ponúkne krvavú akciu a tvrdé bojové scény
Zdroj: Netflix

Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman) bol pred mnohým rokmi pri pokuse o prevrat zabitý, no jeho vedomiu bol prinavrátený život. Za týmto činom stojí bohatý Lauren Bancroftm (James Purefoy). Neurobil to však len tak pre nič za nič. Od Takeshiho totiž požaduje, aby vyšetril jednu úkladnú vraždu. A ktože je zavraždenou osobou? Samotný Lauren Bancroftm.

Prvú sériu Altered Carbon plánuje Netflix vypustiť do sveta už 2. februára (únor) 2018. Nasledujúca ukážka nás utvrdzuje v tom, že sa nedočkáme len prepracovaného cyberpunkového sveta, ale čaká nás aj množstvo kvalitne natočenej akcie.

Verme, že upútavky len dôkladne neklamú a Netflix nás v žiadnom prípade so svojim novým prírastkom nesklame. Ako to vidíte vy? Budete seriál sledovať?

Anketa:
Vy a Altered Carbon?
Seriál vyzerá skutočne nádejne, dám mu šancu
Nezaujal ma
Seriál vyzerá skutočne nádejne, dám mu šancu
92 %
Nezaujal ma
8 %
Domov
Zdieľať
Diskusia