Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2018, 15:35
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Brad Pitt by zaplatil 120 000 dolárov, len aby mohol s Emiliou Clarke sledovať Game of Thrones. Jeho ponuka však bola prevýšená

FILMY A SERIÁLY BRAD PITT EMILIA CLARKE GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Obetovali by ste 120 000 dolárov na sledovanie populárneho seriálu Game of Thrones s jednou z jeho hlavných hereckých predstaviteliek, Emiliou Clarke? Pitt by s tým zjavne nemal žiaden problém.

Na každoročnom charitatívnom galavečeri organizovanom "rebelom Hollywoodu", Seanom Pennom, sa konala naozaj pozoruhodná dražba. Jej víťaz bude mať tú česť sledovať azda najpopulárnejší seriál súčasnosti, Game of Thrones, so samotnou Emiliou Clarke. Ponuka začala na úctyhodných 20 000 dolároch, na čo miláčik žien Brad Pitt zdvihol ruku a sumu zvýšil na rovných 80 000. Po návrhu Kita Harringtona, hrajúceho postavu Jona Snowa, o pripojenie sa k sledovaniu Hier o Tróny, však Pitt jednoducho neváhal a s radosťou už tak veľkú cifru navýšil o rovných 30 000.

Tento nádherný zážitok mu však vyfúkol nemenovaný aukčný víťaz, ktorý za "kúpu" Clarke a Harringtona ponúkol neuveriteľných 160 000 dolárov. Na večierku sa mimo spomínaných hviezd nachádzali aj herci, ako Lena Dunham, Leonardo DiCaprio, Arnold Schwarzenegger, Jason Segel, Connie Britton či Patricia Arquette. Anonymnému víťazovi zo srdca blahoželáme a zároveň mu aj vo všetkej skromnosti poriadne závidíme.

Brad Pitt by zaplatil 120 000 dolárov, len aby mohol s Emiliou Clarke sledovať Game of Thrones. Jeho ponuka však bola prevýšená
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia