Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2018, 21:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Z bratislavského letiska môžeš ešte dva dni letieť do Moskvy zadarmo! Letecká spoločnosť si pre cestujúcich pripravila lákavú ponuku

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA LETISKO MOSKVA
Uložiť Uložené

Bezplatné cestovanie sa z Bratislavy oplatí.

Príležitosť pravoslávnych sviatkov sa letecká spoločnosť Pobeda rozhodla osláviť mimoriadne lákavým spôsobom. Z bratislavského letiska už dlhšiu dobu prevádzkuje spojenie s Moskvou, a tak si povedala, že bude štedrá a cestujúcim umožní odletieť na výlet úplne zadarmo, ak splnia zopár jednoduchých podmienok.

Vtip spočíva v tom, že na letisko musíš doraziť oblečený ako Dedo Mráz alebo Snehulienka, pričom samozrejme nesmie chýbať ani brada a vrkoč, a ak bude na konkrétnom lete do Moskvy dostatok voľných miest, potom ťa letecká spoločnosť posadí do lietadla a pošle do ruského hlavného mesta úplne zadarmo. Podmienkou je aj to, aby si mal kostým oblečený počas celého trvania letu, čo nie je také tragické, pretože bezplatná letenka je predsa len bezplatná letenka.

Na bratislavskom letisku sa už viacerým cestujúcim podarilo vtipnú akciu využiť a letisko na Facebooku zverejnilo aj zopár fotografií, avšak nemusíš zúfať, pretože ešte stále zostávajú dva dni, kým akcia skončí. Do 10. januára preto zbaľ svoje kufre, zober kamaráta či kamarátku a vydajte sa na bezplatnú expedíciu do Moskvy, pričom nesmiete zabudnúť ani na víza.  

Domov
Zdieľať
Diskusia