Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2017, 14:23
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Hviezdne obsadená ženská verzia Dannyho jedenástky na čele so Sandrou Bullock a Cate Blanchett plánuje lúpež storočia

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ségra Dannyho Oceana v podaní Sanry Bullock sa chystá vyrovnať svojmu známemu bratovi.

Debbie Ocean (Sandra Bullock), sestra legendárneho zlodeja Dannyho Oceana (George Clooney), sa pripravuje na lúpež k storočia. K tomu ale potrebuje špičkový ženský tým, v zložení Lou (Cate Blanchett), Nine Ball (Rihanna), Amita (Mindy Kaling), Constance (Awkwafina), Rose (Helena Bonham Carter), Daphne Kluger (Anne Hathaway) a Tammy (Sarah Paulson). Na scéne sa ale podľa všetkého v malej cameo role objaví aj populárny Matt Damon so svojou postavou Linusa Caldwella (z ostatných troch častí Dannyho jedenástky/dvanástky/trinástky).
 
 
Ďalej si v snímke rolu hlavného vyšetrovateľa zahrá James Corden, no vo filme uvidíme aj Dakotu Fanning, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Annu Wintour, Adrianu Limu či Katie Holmes. Zdá sa, že o slávne herecké (i "herecké" - Kardashian a spol.) obsadenie veru nebude núdza. Režisérom snímky je na Oscara nominovaný Gary Ross (Seabiscuit, The Hunger Games), scenár napísala Olivia Milch a na čele producentov stojí slávny Steven Soderbergh (Logan Lucky, očakávaný krimi seriál Mosaic, všetky tri časti Dannyho parťákov). Slovenská a česká premiéra je plánovaná na 7. júna (červen) 2018.
 
Hviezdne obsadená ženská verzia Dannyho jedenástky na čele so Sandrou Bullock a Cate Blanchett plánuje lúpež storočia
Zdroj: Warner Bros. Pictures a Village Roadshow Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia