Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2017, 13:34
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Bryan Singer je obvinený zo sexuálneho obťažovania a znásilnenia 17-ročného mladíka. Režisér všetky obvinenia popiera

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na zoznam obvinených sa dostalo ďalšie veľké hollywoodske meno.

Lavína obvinení zo sexuálneho obťažovania, ktorá momentálne zmieta Hollywoodom, už dokonca dostala aj svoje meno: "Weinsteinov efekt" (podľa obvineného producenta Harveyho Weinsteina). Ten momentálne zasiahol ďalšiu známu tvár Hollywoodu, režiséra Bryana Singera. Autor X-Men, Nadaného žiaka či Valkýry je obvinený, že v roku 2003 na luxusnej jachte nútil k orálnemu styku 17-ročného mladíka menom Cesar Sanchez-Guzman.

Singer ho mal násilím prinútiť k orálnemu styku, hoci Guzman ho prosil, nech prestane. Singer mal následne mladíka znásilniť. V celom prípade už bola podaná na súd žaloba, Guzman povedal, že po útoku trpel emocionálnou úzkosťou, depresiami a fyzickou aj psychickou ujmou. Teraz žiada finančné odškodnenie.

Bryan Singer je obvinený zo sexuálneho obťažovania a znásilnenia 17-ročného mladíka. Režisér všetky obvinenia popiera
Zdroj: MGM

Bryan Singer všetky obvinenia kategoricky poprel. Ústami svojho právnika odkázal, že je pripravený biť sa o svoje dobré meno v súdnej sieni až do konca. Singerov právnik vyhlásil, že si je na sto percent istý, že jeho klient svoje meno očistí. Singer už raz bol obvinený zo sexuálneho obťažovania, a to v roku 2014, kedy ho obvinil istý Michael Egan. Pod tlakom faktov však svoje obvinenie napokon stiahol.

Bryan Singer sa len nedávno musel porúčať z režisérskeho kresla biografickej drámy Bohemian Rhapsody, kde ho nahradil Dexter Fletcher. Ťažko povedať, či v jeho vyhadzove zohrali nejakú úlohu súčasné udalosti, ale oficiálne sa ako dôvod uvádzajú zdravotné problémy v režisérovej rodine.

Domov
Zdieľať
Diskusia