Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2017 o 16:42
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Deadpool láka návštevníkov brazílskeho Comic-Conu na tetovanie zdarma. Po portugalsky sa naučil vďaka prekladaču a telenovelám

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tentokrát sme sa síce žiadnych záberov z druhého Deadpoola nedočkali, Ryan Reynolds a reklamné oddelenie nám však opäť raz spríjemnili deň ďalším zábavným odkazom.

Ako sme predpokladali už pri príchode prvých záberov z druhého Deadpoola, aj tentokrát všetko nasvedčuje tomu, že reklamná kampaň opäť raz ponúkne množstvo originálneho a zábavného humoru. A hoci sme sa v najnovšom videu žiadnych záberov priamo z filmu nedočkali, štúdio 20th Century Fox prišlo aspoň so špeciálnym oznámením pre fanúšikov Deadpoola, ktorí sa zúčastnia Comic-Conu v Brazílii. Ak sa totiž zaregistrujú na tomto odkaze, môžu vyhrať tetovanie v štýle Deadpoola. Viac podrobností sa už ale dozviete v nižšie priloženej ukážke od samotného Ryana Reynoldsa, ako inak, odetého v tradičnej červeno-čiernej kombinéze. Premiéra snímky je naplánovaná na 31. mája (května) 2018 a pre viac informácií klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia