Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2017, 5:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mŕtvy masový vrah Charles Manson vydedil celú svoju rodinu a všetko zanechal neznámemu priateľovi, s ktorým si dopisoval

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vodca kultu si pre svoju rodinu pripravil ešte jedno prekvapenie.

Jeden z najnotorickejších masových vrahov Charles Manson zomrel vo veku 83 rokov ešte pred týždňom, ale na povrch sa postupom času vynárajú ďalšie zaujímavé informácie. Do rúk pracovníkov portálu TMZ sa dostal závet zosnulého vraha, v ktorom Manson prekvapivo vydedil všetkých svojich príbuzných a nehnuteľnosť spoločne s právami na jeho podobizeň odovzdal do ruky anonymnému priateľovi.

Neznámy muž sa s Mansonom skamarátil tak, že mu začiatkom 90. rokov napísal takmer 50 listov za mreže, lenže vrah dlho neodpovedal, čo sa zlomilo až v roku 1997. Nevedno, čo muža na Mansonovi tak veľmi fascinovalo, ale je jasné, že obaja sa stretli v roku 2002, keď prišiel priateľ Mansona navštíviť do väznice a rovno spoločne napísali aj prekvapivý závet. Manson sa uistil, že závet bude právne záväzný a platný, pretože mal pri jeho spisovaní aj svedka a na Valentína v roku 2002 ho potom odoslal správcovi väznice.


Odovzdanie práv na vrahovu podobizeň sa zrejme novému majiteľovi ešte bude hodiť, pretože práve z Mansonovho imidžu bude môcť profitovať, keď sa jedného dňa začne o vrahovi a vodcovi kultu natáčať hollywoodsky trhák. Ba čo viac, Manson v závete spomenul, že v živote napísal až 100 rôznych skladieb, pričom jednou z nich bola aj pieseň Never Learn Not to Love od Beach Boys.

Vďaka svojmu kroku tak masový vrah vydedil svoje dve známe deti, všetky bývalé manželky aj ostatných kamarátov, a v poslednom spoločnom rozhovore s neznámym dedičom 21. októbra tohto roku mu prezradil aj želania o tom, ako by malo byť naložené s jeho telom po smrti. Želania však doteraz neboli splnené, pretože aj týždeň po smrti leží jeho telo v márnici štátu Kalifornia a ak sa k nemu nikto neprihlási do 10 dňoch, telo bude štátom poslané do krematória.  

Domov
Zdieľať
Diskusia