Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2017, 12:08
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Až 6,4-palcový displej a až 5 300 mAh batéria. Xiaomi Mi Max 2 dostal do výbavy asi všetko, po čom môžeš túžiť

TECH XIAOMI
Uložiť Uložené

Phablet s Androidom, ktorý je aj napriek nízkej cene celkom na úrovni.

Čínske jabĺčko ešte v polovici tohto roka vyrukovalo s modelom pre skutočných gurmánov, pretože ho vybavilo ako doslova ozrutným displejom, tak aj ozrutným akumulátorom. Xiaomi Mi Max 2 patrí z technologického uhľa pohľadu do dobrej strednej triedy a elegantne vyzerajúca unibody konštrukcia pozostáva z matného hliníku. Jej dizajn však až nápadne pripomína minuloročné iPhony, ktoré mali tiež podobný plastový pásik vrátane podobných kriviek. 

Až 6,4-palcový displej a až 5 300 mAh batéria. Xiaomi Mi Max 2 dostal do výbavy asi všetko, po čom môžeš túžiť
Zdroj: Xiaomi

Technické špecifikácie Mi Max 2 pozostávajú z už viac-menej tradičného IPS LCD panelu s až 6,4-palcovou uhlopriečkou, mid-range čipsetu Snapdragon 625, 4 GB operačnej pamäte RAM, slotu pre microSD kartu, respektíve dual SIM funkcionality, alebo 12 megapixelového hlavného fotoaparátu. Čerešničku na torte ale predstavuje samotný akumulátor, ktorému tentokrát dopriali až 5 300 mAh, čo znamená, že smartfón vydrží tie dva až tri dni bežného používania. Niečo také by ste pri tuctových kúskoch z príslušnej triedy hľadali naozaj ťažko.

Rozlíšenie displeja, pod ktorým sú umiestnené kapacitné tlačidlá, dosahuje Full HD úroveň, čiže je k dispozícii bohato postačujúcich 342 pixelov na jeden palec, a ak náhodou niekoho zaujíma aj clona vyššie spomínaného foťáku, tak hovoríme o čísle f/2,2. Predný má f/2,0 vrátane rozlíšenia 5 megapixelov, takže mu prostredie, kde sú horšie svetelné podmienky, nebude robiť žiadne veľké problémy.

Smartfón Xiaomi Mi Max 2 nájdeš v ponuke e-shopu nikita.sk

Až 6,4-palcový displej a až 5 300 mAh batéria. Xiaomi Mi Max 2 dostal do výbavy asi všetko, po čom môžeš túžiť

Domov
Zdieľať
Diskusia