Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2017, 19:05
Čas čítania 0:00
Radka T.

Bratislava bude mať unikátnu atrakciu. Z vyhliadkovej veže UFO sa budeš môcť spustiť lanovkou rovno na pláž pod mostom

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA UFO
Uložiť Uložené

Kto sa nebojí výšok, bude môcť už čoskoro vyskúšať parádnu adrenalínovú atrakciu.

Ak hľadáš neustále nejaké dobrodružstvo, určite ťa poteší najnovší plán v súvislosti s naším hlavným mestom. Ním je nová adrenalínová atrakcia skywalk, čiže 360-stupňová prechádzka po lávke okolo vyhliadkovej veže UFO na Moste SNP, ale aj lanovka. Pomocou nej sa bude dať spustiť priamo na pláž pod mostom.

Podľa Lukáša Dobrockého z Krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism bude mať Bratislava takúto atrakciu ako jediná metropola vo východnej Európe, pričom niečo podobné sa v rámci starého kontinentu nachádza len v Taline.

Bratislava bude mať unikátnu atrakciu. Z vyhliadkovej veže UFO sa budeš môcť spustiť lanovkou rovno na pláž pod mostom
Zdroj: TASR/

Vyhliadková veža sa má nachádzať vo výške 82 metrov a z lanovky sa bude dať spustiť rýchlosťou jeden až dva metre za sekundu. Návštevník bude pritom po celý čas istený dvoma bezpečnostnými systémami a bude s ním aj inštruktor. 

Sezóna má začať už v apríli budúceho roka, no lístky bude možné zakúpiť do konca tohto roka. Určené však nebudú pre každého – záujemca by nemal byť vyšší ako dva metre a vážiť viac ako 140 kilogramov.

Domov
Zdieľať
Diskusia