Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2017, 15:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slováci vyvinuli účinný liek na opicu, ktorý sa teší úspechu na celom svete

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Funkčný nápoj Alcohol Killer odburáva alkohol o viac ako 40 % rýchlejšie ako ľudské telo.

Slováci sú nielen medzi svojimi, ale aj vo svete známi tým, že nemajú problém s alkoholom. Teda pokiaľ ide o jeho konzumáciu a pokojne aj vo veľkých množstvách. Pri poháriku sa stretávajú ľudia všetkých generácií a žiaľ často ešte pred dovŕšením dospelosti. S pitím veľmi úzko súvisí aj následná ranná nevoľnosť a stav, ktorému hovoríme opica. Pocity ako bolesť hlavy, žalúdka, únava a sucho v ústach asi nemusíme nikomu z vás bližšie opisovať, keďže minimálne pár krát mal s nimi dočinenia asi každý. Našťastie sa v našej republike zrodil vynikajúci nápad, vďaka ktorému sa čoraz väčšia časť sveta prebúdza do podstatne príjemnejšieho rána po prehýrenej noci. 

Nápad sa zrodil v jednej slovenskej rodine, ktorá riešila rovnaké problémy, no na rozdiel od zvyšku sveta mali ambíciu nájsť skutočné riešenie. A to aj napriek tomu, že do dnešného dňa sa vedcom svetových kapacít nepodarilo zistiť, čo vlastne opicu spôsobuje a ako s ňou efektívne bojovať. Slováci sú autormi funkčného nápoja s názvom Alcohol Killer, ktorý  odburáva alkohol o viac ako 40 % rýchlejšie ako ľudské telo. Všetky zložky drinku sú založené na prírodnej báze a v jednoduchosti by mal doplniť všetky vitamíny, ktoré sa človeku pri intenzívnom pití z tela vyplavia. Dôkazom, že tento produkt skutočne funguje, je aj skutočnosť, že si ho momentálne môžeš kúpiť nielen v susednom Česku, ale aj na náročných troch ako Japonsko, USA či Austrália. Za celým nápadom pri tom nestojí žiadna nadnárodná spoločnosť s nekonečným rozpočtom, ale rodinná firma SPACElab. Ak si však na internete pozrieme zloženie, uvidíme viac-menej len trochu cukru s farbivom a žiadne látky, ktoré by mohli mať reálny a hlavne vedou podporený efekt. Ale aj placebo je silná zbraň.

Za všetko asi hovorí aj toto vyjadrenie autora Ivana Ducka pre sme.sk:

„Nemali sme k tomu ďaleko. Vedomosti máme v rodine. Mama bola prodekanka farmaceutickej fakulty, môj brat je lekár. Máme okolo seba veľa výborných lekárov, biochemikov a farmaceutov. Dokonca aj lekárov čínskej tradičnej medicíny a ajurvédy. Povedali sme si, že toto predsa dokážeme vyriešiť."

Domov
Zdieľať
Diskusia