Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2017, 17:14
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Slávna speváčka došla do speváckej súťaže, predviedla vlastný hit, no porota ju vyhodila. Vraj ani nedokáže spievať

ZAUJÍMAVOSTI SUPERSTAR
Uložiť Uložené

Švédi v speváckej súťaži nespoznali superhviezdu v prestrojení.

Aj keď si kedysi bola svetová megahviezda, nie každý ťa musí poznať. Do švédskej verzie Superstar menom Idol sa na podnet jedného z porotcov prišla zapojiť aj známa speváčka Anastacia. O nej dnes počuť menej než pred niekoľkými rokmi, kedy sa stala populárnou najmä vďaka megahitu I'm Outta Love a albumu Not That Kind. Anastacia mala v tej dobe milióny fanúšikov a jej pesničky sa hrali v rádiách v podobnej frekvencii ako ešte pred mesiacom Despacito.

Do súťaže Idol sa vydala v prestrojení a okrem porotcu Andersa Baggeho, ktorý všetko zorganizoval, nemala porota o identite súťažiacej žiadne informácie. Anastacia na pódiu zaspievala práve jej sibg I'm Outta Love a aj keď si zaslúžila potlesk, prekvapivo nepostúpila. Porota síce uznala, že čo sa týka hlasu, trafila sa dobre, pretože znie naozaj ako Anastacia. Jej prejav je však vraj príliš nervózny, do súťaže sa zapojila v neskorom veku a jednoducho nie je dosť dobrá na to, aby postúpila. Jedna z porotkýň dokonca vyhlásila, že ani nevie spievať. Anastacia však je úspešná aj dnes, pripravuje sa na vydanie nového albumu a vyskúšala si už aj niekoľko porotcovských či hereckých úloh - spomeňme napríklad nemožný výkon televízie JOJ, ktorá na krátku dobu dotiahla speváčku do legendárneho seriálu Panelák.

Domov
Zdieľať
Diskusia