Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2017, 17:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Barbadoská kráska Rihanna zažiarila v Londýne na premiére filmu Valerian. Speváčka stavila na nádhernú róbu, v ktorej vynikol jej dekolt

RIHANNA
Uložiť Uložené

Film Valerian dorazil včera večer aj do Londýna, kde si premiéru užili aj mnohé hlavné hviezdy.

Dlho očakávaný film Valerian a mesto tisícich planét sa v našich končinách síce premieta už od minulého štvrtku, no do Londýna dorazil len včera, a to samozrejme vo veľkolepom štýle. Na premiére v britskej metropole totiž nemohli chýbať aj všetky hlavné hviezdy vrátane Cary Delevigne, ktorú však na plnej čiare zatienila krásna speváčka a teraz už aj herečka Rihanna. Tá si vo filme zahrala aj rolu tanečnice, čo je minimálne pre mňa dôvod, prečo si ho určite pozriem. Riri však zaujala hlavne výberom šiat, ktoré pochádzajú z ateliéra Giambattista Valli Couture. Výrazná červená pôsobila pompéznym dojmom a určite potešila nejedno mužské oko.

Rihanna sa v posledných týždňoch stretáva zo strany médií a niektorých fanúšikov s poznámkami o jej váhe, no v skutočnosti sa vôbec nebojíme povedať, že je je to takto svedčí ešte o niečo viac. Barbadoská rodáčka je jednoducho definíciou prirodzenej krásy, čo nám v konečnom dôsledku dokazuje už veľmi veľa rokov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia