Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2017, 14:49
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Legendárny plavec Michael Phelps bude pretekať s veľkým bielym žralokom! Súboj s oceánskym predátorom sa na televízne obrazovky dostane už v júli

ZAUJÍMAVOSTI ŽRALOK
Uložiť Uložené

Výzva, ktorú chcel Michael Phelps vždy vyskúšať.

Najúspešnejší olympionik všetkých čias Michael Phelps síce drží desiatky svetových rekordov a ďalších 23 zlatých medailí, ale zrejme ho už po odchode do olympijského dôchodku z minulého roku omrzela ľudská konkurencia. Michael sa preto spojil s televíziou Discovery Channel a oficiálne vyhlásenie hovorí o tom, že si Phelps zmeral sily s najefektívnejším oceánskym predátorom, čo určite nebola jednoduchá úloha. Plavec zavesil na svoj Twitter aj krátku správu o tom, že sa mu konečne podarilo spraviť to, po čom vždy túžil a pridal pod to aj fotografiu žraloka, lenže Discovery Channel drží všetkých fanúšikov v napätí a odkazuje im, že si majú tipnúť, ako mohli preteky medzi plavcom a žralokom vyzerať. Phelpsov súboj sa na televízne obrazovky dostane už 23. júla v rámci populárneho týždňa Shark Week, počas ktorého sa Discovery Channel do hĺbky zaoberá žralokmi všetkých druhov aj veľkostí a snaží sa ich priblížiť ľuďom. Aj keď odborníci samozrejme poukazujú na to, že Phelps by v rýchlostnom teste proti veľkému bielemu žralokovi nemal žiadnu šancu, mnohí z nich predpokladajú, že pôjde o detailné porovnanie toho, ako sa vo vode pohybuje najúspešnejší plavec všetkých čias a žralok.  


Domov
Zdieľať
Diskusia