Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2017, 17:52
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Siedma séria Game of Thrones bude mať najdlhšie epizódy v celom seriáli. Finále má takmer hodinu a pol!

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Z desiatich dielov prejdeme na sedem, ale za to o nejaký ten kúsok dlhších.

V predošlých sériach sme boli zvyknutí na (v priemere) hodinové epizódy, a je nám teda určite ľúto, že sa v novej sezóne dočkáme o tri hodiny menej intríg, bojov a neočakávaných zvratov, ale máme aj potešujúce informácie. Niektoré z častí siedmej série budú totiž zatiaľ tými najdlhšími z Game of Thrones! Podľa potvrdených zdrojov z HBO teda pôjde konkrétne o tri časti, ktoré presiahnu hodinovú dĺžku a najviac budú mať, ako sa určite mnohí dovtípite, posledné dva diely. Do dnešných dní držalo rekord finále šiestej série s názvom "The Winds of Winter" so svojou dĺžkou 68 minút. Poďme sa ale spoločne pozrieť na to, akú minutáž predstavia jednotlivé časti s vyvrcholením epizódy šesť až sedem.


    Epizóda 1: 59 minút.
    Epizóda 2: 59 minút.
    Epizóda 3: 63 minút.
    Epizóda 4: 50 minút.
    Epizóda 5: 59 minút.
    Epizóda 6: 71 minút.
    Epizóda 7: 81 minút.

Pre matematickú sumu sumárum, siedma sezóna bude zahŕňať 7 hodín a 22 minút, pričom priemerné série z Game of Thrones trvali zhruba 9 hodín a 15 minút. V podstate sa ale môžeme tešiť na prvých päť dielov so štandardnou dĺžkou, na akú sme všetci pripravení a posledné dve časti možno považovať za akési naozaj krátke filmy. Tak čo na to vravíte vy? Určite nám dajte vedieť!

Siedma séria Game of Thrones bude mať najdlhšie epizódy v celom seriáli. Finále má takmer hodinu a pol!
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia