Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2017, 17:41
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Uprostred lesov hľadali záchranu pred tajomným zlom, ale v začína sa v nich prebúdzať paranoja a psychické vypätie. A čo na nich číha vonku?

FILMY A SERIÁLY IT COMES AT NIGHT
Uložiť Uložené

Atmosférický horor It Comes At Night vyzerá stále sľubnejšie!

Nám sa proste strašne páči, ako tvorcovia dokážu navnadiť, ale pritom stále zachovávať tajomstvo a neprezrádzať nič podstatné. It Comes At Night aj v novej ukážke vyzerá vynikajúco a sme nesmierne zvedaví, čo sa z novinky Treya Edwarda Shultsa (Krisha) vykľuje. O príbehu vieme len najnutnejšie fakty: Joel Edgerton si tu zahrá chlapíka, ktorý sa snaží ochrániť dve rodiny pred neznámym zlom. Všetci sa teda odsťahujú do izolovanej chaty uprostred lesov a v "domácnosti" sú okamžite zavedené prísne pravidlá - hlavne nechodiť von v noci...

Vo vedľajších úlohách uvidíme aj Riley Keough (Mad Max: Fury Road), Christophera Abbotta (A Most Violent Year), Kelvina Harrisona Jr. (The Birth of a Nation) a Carmen Ejogo (Alien: Covenant). Kvalitných hororových žánroviek nikdy nie je dosť, snáď sa teda Shultsova novinka podarí. Premiéru si odbije 9. júna 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia