Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2017, 19:59
Čas čítania 0:00
Jakub S.

Jimmy Kimmel si zopakuje moderovanie Oscarov. Bude sa 90. ročník udeľovania cien niesť vo vydarenejšom a vtipnejšom duchu než naposledy?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zdá sa, že Matt Damon dnes nemá práve najlepší deň.

Jimmy Kimmel bude moderátorom najprestížnejšej hollywoodskej udalosti aj budúci rok. Po pozitívne prijatom výkone počas tohtoročného odovzdávania cien Akadémie ABC oficiálne oznámilo, že late night moderátor sa vráti aj pre ceremóniu v roku 2018.

„Moderovanie Oscarov bolo jedným z vrcholov mojej kariéry a som nesmierne vďačný Cheryl Boone Isaacs, Dawn Hudson a Akadémii za  možnosť vrátiť sa aj budúci rok a pracovať s dvomi z mojich najobľúbenejších ľudí - Mikeom De Lucom a Jennifer Todd,“ vyjadril sa Kimmel. „Ak si myslíte, že sme pokašľali tohtoročné ukončenie, počkajte, keď uvidíte, čo sme si pre vás pripravili na 90. výročie.“

Jimmy Kimmel si zopakuje moderovanie Oscarov. Bude sa 90. ročník udeľovania cien niesť vo vydarenejšom a vtipnejšom duchu než naposledy?
Zdroj: ABC Entertainment

„Nevieme si predstaviť lepšieho kandidáta pre moderovanie budúcoročnej ceremónie. Jimmyho schopnosti na pódiu sú počas večera, kedy sa môže stať - a stáva - čokoľvek, nenahraditeľné,“ povedal Channing Dungey, prezident ABC Entertainment. „S Mikeom a Jennifer pri kormidle máme pred sebou ďalšiu nezabudnúteľnú show, ktorá oslní a zabaví publikum a predovšetkým si uctí 90 rokov najprestížnejšej ceny v Hollywoode.“

Jubilejné deväťdesiate Oscary sa uskutočnia 4. marca 2018 v Dolby Theatre v Hollywood & Highland Center, Los Angeles. 

Domov
Zdieľať
Diskusia