Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2017 o 13:59
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mladí mutanti objavujú svoje schopnosti v debutovom traileri pre drámu Gifted. Pomôžu im X-Men, alebo budú musieť utekať pred políciou sami?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dráma z prostredia X-Men vyzerá vcelku dobre.

Žeby sme tu mali druhého Legiona? Fox začalo hrať veľkú seriálovu hru a po vydarenej prvej sérii od Noaha Hawleyho s netradičnými mutantmi pokračuje s rodinnou drámou, ktorá mi bohužiaľ trochu pripomína seriál Rodinka úžasných/No Ordinary Family. V každom prípade, toto veľmi na komédiu nevyzerá a my sme len radi. Dej nám priblíži dvoch rodičov, Reeda a Kate Stewart (Stephen Moyer a Amy Acker), ktorí zistia, že ich deti sú mutanti s nadprirodzenými schopnosťami. Prenasledovaní vládou sa vydávajú na útek, pričom narazia na podzemnú mutantskú skupinu odboja.

Réžiu pilotného dielu bude mať na starosti talentovaný Bryan Singer, čo nám dáva väčšiu dôveru ohľadom celého natáčania. Z hereckého obsadenia v Gifted uvidíme hercov a herečky, ako Stephen Moyer (upír Bill z True Blood), Amy Acker (Much Ado About Nothing), Percy Hynes White (Edge of Winter), Sean Teale, Blair Redford, Jamie Chung v role mutantky Blink a Natalie Alyn Lind hrajúcu mutantku Polaris.

Domov
Zdieľať
Diskusia