Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2017, 21:11
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Nadradenosť, nedostupnosť či keď musia kupovať vložky. Muži si na internete vyliali svoje srdce o tom, čo ich vytáča na ženách

Uložiť Uložené

Komunita internetu otvorila svoje srdiečka a voči niektorým ženským činnostiam sa v nich skrýva plno nenávisti.

Niektoré ženy ti dokážu spamäti vymenovať celý zoznam vecí, ktoré na mužoch nenávidia, no pravdou je, že ani mužská časť zemegule na tom nie je úplne nevinne. Aj mužom totiž na ich (potenciálnych) partnerkách veľmi často niečo prekáža a najmä, keď je to plné prefíkanosti a trikov, tak, ako to len ženy vedia na svojich partnerov vymyslieť. Jeden z používateľov sociálnej siete Reddit sa rozhodol spýtať mužskej časti internetovej komunity, čo špeciálne ich dokáže vytočiť na ženách. Čo by musela daná žena robiť, aby s ňou nikdy nechceli mať vzťah a podobne. Odpovede sú naozaj bohaté a možno si z nich dokážeš aj niečo zobrať do života, keďže sa na medziľudské vzťahy pozrieš aj z očí mužského pohlavia.

Nadradenosť, nedostupnosť či keď musia kupovať vložky. Muži si na internete vyliali svoje srdce o tom, čo ich vytáča na ženách

Nenávidím, keď musím žene kupovať vložky. Ešte horšie je, keď mi nie je povedané, o aký produkt má presne ísť. Mal som ísť na prvé rande s dievčaťom, ktoré som našiel cez Tinder a ona ma poprosila, nech cestou skočím do obchodu a kúpim jej vložky. Keď som sa jej spýtal aké, povedala, že to je jedno. Na otázku, aké použila naposledy, zasa vyhlásila, aby som sa riadil vlastným úsudkom, lebo ona si to vážne nepamätá. Radšej som na to rande teda nešiel.

Absolútne najhoršia vec, ktorú môže žena spraviť, je testovať náš vzťah. Napríklad, keď poprosí priateľku, aby sa ma pokúsila zbaliť, a či odolám, a podobne. Sama tak dokazuje, že si vo vzťahu nie je istá... veď vlastne ona by tým pádom mala byť preskúšaná.

Ak mám nejakú vec, ktorá ma fakt baví, tak nech mi ju neznepríjemňuje. Mám v paži, ak sa toho nebude účastniť, ak ma nebude podporovať, ale aspoň nech sa vedľa mňa nepostaví a nezačne hovoriť, aká príšerná nuda to je a ako by sa dali robiť tisíce zábavnejších činností.

Absolútne neznášam, keď sa dievča hrá na nedostupnú. Ako, načo sa do kelu tváriš na prvom rande, že ťa totálne nezaujímam a potom mi napíšeš, či ideme pozajtra von? Je to otravné a divné, keďže ja sa potom cítim trápne a nemotivovane a celý vzťah nemusí vzniknúť, lebo ty si náročná krava.

Keď sa hrá na mobile počas toho, ako sme vonku. Niekedy neviem, či chcem hodiť do kanála ten mobil alebo ju.
Odpoveď: Bol som na rande a toto sa dialo, akurát že ona si prehliadala chalanov na Tinderi.

Nadradenosť, nedostupnosť či keď musia kupovať vložky. Muži si na internete vyliali svoje srdce o tom, čo ich vytáča na ženách
Zdroj: pixabay.com

Myslím, že nie som jediný a nejde tu len o vzťahy. Vraždil by som ľudí, ktorí nechápu, že konverzácia zvyčajne býva medzi aspoň dvomi osobami. To znamená, že odpovedať "Hm", "Wow", "Dobre" naozaj nie je príjemné. Aj keď ide o tému, o ktorej viem, že ťa zaujíma. Ľudia, prispievajte do konverzácie alebo keď ťa nudí, tak povedz, že je to otravné, lebo viesť konverzáciu sám je pomerne ťažká úloha. A dosť trápna.

Mal som jeden problém, no potom som to vybrainstormoval a už ho nemám, čiže toto je skôr rada ako sťažnosť. Kedysi mi vadilo, že som musel priateľku všade naháňať. Išla bezo mňa do klubov, nedala mi vedieť, keď išla na celý deň do zahraničia, proste som sa všetko musel dozvedať cez svoju iniciatívu. Skrátka chcela, aby som o ňu mal strach a trochu žiarlil. Ja som ale vedel, že ma naozaj miluje a dospel som k tomu, že sa na to môžem vykašľať, aj tak si s nikým nezačne, keď ma naozaj ľúbi, aj keď to hrá na inú nôtu. Môj otec mi hovoril, že nikdy nenaháňaj ženy ani električky. Nová vždy príde do desiatich minút.

Bol som dosť neistý, keď som musel mať všetku iniciatívu vo vzťahu ja. Navrhoval som všetko. Kam sa ideme najesť, spoločná dovolenka bola vlastne moja dovolenka a ona sa tam dakde motala. No nakoniec som však ja rozhodoval aj o progrese v našom vzťahu a aj keď to nemusí na prvý pohľad znieť zle, verte mi, je to vážne zlé. Lebo vždy môže prísť moment, kedy sa jej niečo znepáči a čo potom.

Keď stále spomína svojho ex. Keď sme spolu vonku, tak načo spomínaš toho debila? Tieto chvíle sú o nás dvoch a nič nedokáže povedať "si len náhrada, ktorú som si rýchlo našla, aby som nevyzerala ako chudera" viac, ako neustále upozorňovanie na úžasnosť jej bývalých vzťahov.

Nadradenosť, nedostupnosť či keď musia kupovať vložky. Muži si na internete vyliali svoje srdce o tom, čo ich vytáča na ženách
Zdroj: pixabay.com

Moje vnútro totálne zabíjalo, keď hovorila mnohým ľuďom malé klamstvá, aby v niektorých situáciach vyzerala lepšie, než na tom skutočnosti bola a získala si tak viac rešpektu. A ja poznám pravdu. Otras.

Ja nie som žiaden pošahaný moralista, no trochu ma mrzelo, keď považovala ľudí na menej kreatívnejších povolaniach za poloretardovaných. Len tak proste povie, že niekto na nete z nejakého debilného videa je asi podobne inteligentný ako upratovačka. Neustále takto urážala predavačov, údržbárov, vodičov MHD:.. a mňa to strašne vytáčalo. Tí ľudia sú na rovnakej sociálnej úrovni ako ty, tak sa uvedom, prosím ťa.

Domov
Zdieľať
Diskusia