Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2017, 11:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmusova Kerestapo Tour naprieč celým Českom aj Slovenskom je v plnom prúde. Aké zástávky nás ešte čakajú?

REFRESHER KRSTNÝ OTEC RYTMUS
Uložiť Uložené

Krstný otec aktuálne so svojim najnovším albmom cestuje po väčšich aj menších mestách a do leta absolvuje ešte 10 zastávok.

Ešte v závere minulého roku sme sa konečne dočkali aj ďalšieho dlho očakávaného sólového albumu v podaní Rytmusa, ktorý nás prekvapil nádielkou 24 plnohodnotných skladieb. Tento obsiahlý projekt dostal názov Krstný otec a predstavovať vám ho už zaručene nie je potrebné, keďže väčšina už má nabiflené texty. Množstvo práce však neopadáva ani po vydaní a nasledujú príjemné povinnosti ako koncerty či rozhovor. Jeden samozrejme Rytmus venoval aj nám a vy si ho teraz môžete pripomenúť.

Čo sa týka živých vystúpení, tak naprv sme sa dočkali série štyroch krstov v Banskej Bystrici, Košiciach, Bratislave a Prahe a teraz, pod krátkom oddychu prišla na rad aj obrovská Kerestapo Tour s množstvom zastávok vo väčších aj menších kluboch naprieč celým Československom. Do pozornosti vám dávame ešte posledných 10 miest, v ktorých Rytmus svoj najnovší počin odprezentuje a už tradične sa môžete tešiť na veľkú show, čo však ani nie je potrebné pripomínať. Pre slovenské zastávky v Brezne, Trenčíne, Žiline, Prešove, Nitre a v Nových Zámkoch si ešte stále máte možnosť zakúpiť lístky v sieti ticketportal.sk. No a do pozornosti dávame aj zvyšné české zastávky v Plzni, Mladej Boleslavi, Hodoníne či Ostrave, na ktoré si rovnako môžete zakúpiť vstupy v predpredaji na ticketportal.cz.

Rytmusova Kerestapo Tour naprieč celým Českom aj Slovenskom je v plnom prúde. Aké zástávky nás ešte čakajú?
Domov
Zdieľať
Diskusia