Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2017, 14:14
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zablokoval policajný radar kufrom svojho auta, pretože sa chcel pomstiť za vlastnú pokutu. Chrisa označujú za hrdinu aj za idiota

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Služba verejnosti alebo hlúposť?

Neďaleko britského mestečka Skelton sa pred pár dňami odohrala bizarná situácia. Šofér BMW tam zastavil na kraji cesty priamo pred policajnou dodávkou, ktorá merala rýchlosť okoloidúcich vodičov a svoje rozhodnutie zdôvodnil tak, že ho policajti pred pár rokmi nachytali presne na tejto ceste. Chris Welford pritom povedal, že nechcel mariť prácu policajtov, ale podľa jeho názoru je meranie rýchlosti na úseku cesty, ktorému predchádza menší kopec a vodiči teda zvyknú pri jeho schádzaní o čosi prekročiť maximálnu povolenú rýchlosť, hlúpe a zbytočné.

Chris preto zastavil priamo za policajnou dodávkou, otvoril svoj kufor, čím zabránil radaru, aby snímal vodičov a potom sa len pokojne oprel o svoje auto a vychutnával si podporu šoférov. V dodávke mal sedieť jeden policajt, ktorý Chrisa ignoroval, ale keď sa z miesta nechcel pohnúť, prišla ďalšia hliadka a odprevadila ho preč, pričom vraj mal šťastie, že mu nedali pokutu za obťažovanie. Odvážny vodič svoje konanie neľutuje a o jeho podpore svedčia aj vyjadrenia ľudí na internete či priamo na ceste, lenže šéf miestnej polície zobral incident vážne a prišiel s rečníckou otázkou, či potom bude Chris oznamovať rodinám správy o tom, ako sa kvôli privysokej rýchlosti niekto v aute zabil. Urobil podľa teba Chris službu vodičom, alebo za dodávkou nemal nikdy zastaviť?


Domov
Zdieľať
Diskusia