Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2016, 14:29
Čas čítania 0:00
Marek R.

Jeho študent má rakovinu a musí ležať v nemocnici. Každý deň však chodí za ním, aby dohnali zameškané

ZAUJÍMAVOSTI ŠKOLSTVO
Uložiť Uložené

Hoci by svoj voľný čas mohol tráviť aj inak, on sa rozhodol venovať svojmu chorému študentovi.

Hoci medicína je rok čo rok modernejšia a životná úroveň sa aj vďaka tomu neustále zvyšuje, rakovina je stále obrovským škodcom tejto doby. Na jej výskum idú každý rok obrovské peniaze, no stále sa nepodarilo nájsť na ňu liek. Rakovina môže zaskočiť naozaj každého bez ohľadu na vek či pohlavie a momentálne s ňou bojuje aj mladý chlapec z Iránu.

Kvôli liečbe, ktorú mu uberá veľmi veľa síl, musí ležať v nemocnici na lôžku a nemôže sa tak napríklad ani vzdelávať. Sympatické gesto však prichádza zo strany jeho učiteľa, ktorý sa rozhodol, že nezanedbá vzdelanie svojho študenta a každý jeden deň sa za ním vyberie do nemocnice, aby dohnali všetko zameškané. Verme teda, že mladý bojovník zvíťazí nad zákernou chorobou a samozrejme musíme vyjadriť veľké uznanie aj učiteľovi, ktorý aj vo svojom voľnom čase myslí na svojich študentov.

Jeho študent má rakovinu a musí ležať v nemocnici. Každý deň však chodí za ním, aby dohnali zameškané
Zdroj: reddit
Domov
Zdieľať
Diskusia