Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2016, 9:41
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Margot Robbie sa tajne vydala! Ako vyzerala svadba bláznivej rebelky?

FILMY A SERIÁLY MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Pokým jej manžel nenasadí pás cudnosti, nič sa pre nás vlastne nemení.

Margot Robbie po svojej role v dramédii Wolf of the Wall Street vystrelila prudko do nebies. Hollywood miluje mladé krásavice, po ktorých túži celé mužské pokolenie a sú sympatické aj ženám. Síce sa na ňu vykašle v momente, kedy sa objavia prvé vrásky, dovtedy nás však Margot Robbie poctí mnohými filmami. Spomenúť môžeme napríklad prípadné pokračovanie Suicide Squad či oficiálne oznámenú ženskú tímovku záporáčok a hrdiniek Gotham City Sirens režírovanú Davidom Ayerom (Suicide Squad). Okrem toho má však naplánované aj tri ďalšie filmy. Thriller Terminal uvidíme už čoskoro, ďalší thriller menom Beautiful Things stále nemá naplánovanú premiéru a spomenúť musíme aj komédiu z olympijského prostredia I, Tonya. 

Posledné mesiace sa však skôr starala o plánovanie vlastnej svadby.
Nevieme s určitosťou povedať, nakoľko tajná bola, no my osobne sme o nej nevedeli. Margot si včera vzala svojho dlhoročného priateľa Toma Ackereleya. Aj napriek prísnym bezpečnostným a tajným opatereniam sa podarilo vypátrať aspoň pár detailov. "Záhradnej" svadby sa údajne zúčastnilo cez 50 hostí a konala sa v plážovom meste Byron Bay v Austrálii. 

 

This guy

Fotka uverejnená používateľom @margotrobbie,

Domov
Zdieľať
Diskusia