Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2016, 13:58
Čas čítania 0:00
sandra

Chlapi videli svoje priateľky po prvýkrát bez makeupu. Ich reakcia ťa možno prekvapí

MÓDA KRÁSA MAKE-UP
Uložiť Uložené

Potrebujú ženy podľa mužov makeup?

„Načo si prosím ťa strávila v kúpeľni hodinu? Veď vyzeráš tak isto, ako predtým.“ Je vám toto až príliš dobre známe? Veľa mužov zastáva teóriu, že my ženy sme všeobecne krajšie bez makeupu a vôbec nepotrebujeme tráviť toľko času líčením sa. Pre mnohé z nás však makeup zohráva v každodennom živote významnú úlohu. Je to pre nás forma úpravy, aby sme vyzerali aspoň trochu civilizovane, nehovoriac o tom, že chceme zamaskovať menšie nedostatky a cítiť sa počas dňa dobre. Samozrejme reč nie je o prehnanom makeupe, ktorý už takmer pripomína "omietku," ale o jemnom líčení, ktoré zakryje nedokonalosti a zvýrazní naše prednosti. 

Chlapi videli svoje priateľky po prvýkrát bez makeupu. Ich reakcia ťa možno prekvapí
Zdroj: stocksnap.io

Tiež patríte k ženám, ktoré sa svojmu vyvolenému neukážu na oči bez makeupu? Vo videu pre portál BuzzFeed sa  dve ženy po niekoľkých mesiacoch randenie konečne odvážili odlíčiť, aby ukázali priateľom svoju prirodzenú krásu. A ich reakcia? 

 Ako to máte s makeupom vy? Používate ho každý deň alebo iba na špeciálne príležitosti?  

Domov
Zdieľať
Diskusia